13 september 2014 — KBC-toren, Antwerpen

Zet uzelf op de eerste rij van de beurswereld

Bolero nodigt u uit voor hét beleggersevenement van het jaar: Bolero Tips & Trends

Op het programma

Ontvangst met ontbijtkoeken

Welkomstwoord

door Bart Vanhaeren (General Manager Bolero) en Steven Van de Sype (Commercial Director Bolero)

Conjunctuur- en beleggingsvooruitzichten

Edwin De Boeck, hoofdeconoom van KBC Groep schetst een bevattelijk overzicht van de gezondheidstoestand van de wereldeconomie. Na een barre winter in de VS stond de barometer begin 2014 op zomerweer. Naarmate het jaar vorderde pakten wolken zich samen boven Europa en kwam er druk op de groei van de opkomende economieën, maar ontpopte Amerika zich wel als motor van de wereldeconomie. Op dus naar 2015, waarin de toenemende kans op een aantrekkende rente in de VS toeneemt en dat zal het sentiment op de aandelen- en obligatiemarkten bepalen.

Mergers & Acquisitions en IPO's

De overvloedige hoeveelheid beschikbaar kapitaal en het klimaat van lage rente hebben ervoor gezorgd dat beleggers de voorbije jaren hoge ogen gegooid hebben. Een deel van het positieve sentiment is toe te schrijven aan de forse stijging van de fusie- en overnameactiviteit. Een tweede opvallende trend wordt gevormd door het aantal nieuwe bedrijven dat naar de markt trok. Koen Hoffman is als CEO van KBC Securities perfect geplaatst om beide trends te kaderen en zijn visie op 2014 en 2015 te ontvouwen.

When digital becomes human

Als een organisatie haar toekomst veilig wilt stellen, is een digitale relatie met haar klanten noodzakelijk. Maar ook de menselijke relatie met de klant dient te wijzigen. Organisaties moeten daarom goed nadenken over de verhouding tussen mensen en machines, over de rol van een warm menselijk gebaar en over de kracht van verbondenheid tussen mensen. Steven neemt u in zijn nieuwe verhaal “When digital becomes human” mee naar de toekomst. Zet u schrap voor een fantastische reis die zowel provocatief, opwindend als beangstigend is.

Concrete tips om in te spelen op trends

Wilt u als belegger graag inspelen op de digitale evolutie of andere trends? Tom Simonts, marktenspecialist bij Bolero, helpt u daarbij met eigen inzichten en tips.

Pauze

Opportuniteiten en gevaren van e-commerce voor Vlaanderen als logistieke draaischijf

Wil Vlaanderen zich verder blijven positioneren als een Europese logistieke draaischijf, dan moet de logistieke sector kunnen omgaan met grote toekomstige uitdagingen als e-commerce, verstedelijking, congestie, 3D-printing, veranderende consumptiepatronen, ... Te weinig logistieke bedrijfsmodellen zijn hier vandaag klaar voor!

Concrete tips om in te spelen op de trends

Wilt u als belegger graag zelf inspelen op de digitale evolutie en logistieke trend? Tom Simonts, marktenspecialist bij Bolero, helpt u daarbij met eigen inzichten en tips.

Netwerklunch

Einde

Praktisch

Waar?

KBC-toren
Schoenmarkt 35
2000 Antwerpen

Toegang PARKING via Eiermarkt