Wij lichten al een klein tipje van de sluier

Op 12 september 2015 streek Bolero Tips & Trends, het flagship event van Bolero, voor de derde keer neer in de KBC-toren in Antwerpen.
Dat ook in 2015 de beschikbare zitjes voor dit evenement in een mum van tijd de deur uit waren, mag geen verrassing heten. 
Zoals steeds lieten we twee brandend actuele trends los op het aanwezige publiek, ondersteund door de visie van enkele doorwinterde experten én aangevuld door concrete tips om op beide trends in te spelen als belegger. En uiteraard mag ook het macro-economisch plaatje niet ontbreken. 

Volg het event alvast op Twitter via #TipsTrends15 of op onze Facebook pagina

The internet of things

Deze editie nemen we “the internet of things” onder de loep, een markt die naar schatting maar liefst 5000 à 1100 miljard euro waard is.
We concentreren ons tijdens het event concreet op de trends e-car en e-health.
Bart Vanhaeren, CEO van Bolero, legt u in deze video kort uit wat u mag verwachten en waarom u dit event zeker niet mag / mocht missen.

The internet of things

Deze editie nemen we “the internet of things” onder de loep, een markt die naar schatting maar liefst 5000 à 1100 miljard euro waard is. • We concentreren ons tijdens het event concreet op de trends e-car en e-health. Bart Vanhaeren, CEO van Bolero, legt u

E-car

e-car: hoe ziet onze mobiliteit er in de toekomst uit? • De automobielsector staat sterk onder druk door de klimaatuitdagingen. Maar ook significante wijzigingen in onze maatschappij drukken hun stempel op de sector. We leven immers met steeds meer mensen op een steeds kleiner wordende oppervlakte. Downsizing l
Bolero Tips & Trends 2015 - introductie door CEO Bart Vanhaeren

e-car: hoe ziet onze mobiliteit er in de toekomst uit?

De automobielsector staat sterk onder druk door de klimaatuitdagingen. Maar ook significante wijzigingen in onze maatschappij drukken hun stempel op de sector. We leven immers met steeds meer mensen op een steeds kleiner wordende oppervlakte. Downsizing lijkt de enige mogelijke uitweg te zijn: compactere, lichtere, duurzamere en zuinigere wagens.
Blijft een eigen wagen in de toekomst nog haalbaar of gaan we steeds meer aan autodelen doen? En wat met elektrische wagens?
Joost Kaesemans, woordvoerder van FEBIAC, de Belgische automobielfederatie licht reeds een tipje van de sluier op van hoe onze mobiliteit er in de toekomst kan uitzien.

Bolero Tips & Trends: e-car: Joost Kaesemans

Tweet mee via #TipsTrends15