Gravelen is een van de nieuwste disciplines in het wielrennen en is aan een heuse opmars bezig. Voor de eerste keer wordt op zondag 1 oktober het BK & EK Gravel georganiseerd in Oud-Heverlee.

Al tal van huidige en ex-wielrenners zoals Gianni Vermeersch, Jan Bakelants, Philippe Gilbert, Jasper Stuyven, Thibau Nys,… kondigden hun deelname aan.

Dankzij Bolero, die sponsor is van het event, kan je exclusief de dag ervoor het parcours verkennen en dat in het unieke gezelschap van ex-wielrenner en gravelspecialist Jan Bakelants.

Wist je dat Jan ook een fervente belegger is? Ideaal dus om zijn mening te horen over de beurs en het gravelen en wie Jan al wat kent van tv of radio, weet dat hij over vele zaken een mening heeft.  

Beleggen & gravelen

Wat hebben beleggen & gravelen gemeen? Meer dan je op het eerste gezicht denkt! En wie is er beter geplaatst dan gravelspecialist én belegger Jan Bakelants om je dat zelf uit de doeken te doen? Wedstrijd: win de exclusieve parcoursverkenning mét belegger en gravelspecialist Jan Bakelants (AFGELOPEN)

Op zaterdagvoormiddag 30 september 2023 kan jij exclusief een deel van het parcours van het BK/EK Gravel verkennen en dat in het bijzijn van gravelspecialist én belegger Jan Bakelants.

Belangrijk! Je moet zelf wel in het bezit zijn van een gravelfiets of mountainbike om het veelal offroad parcours af te kunnen leggen.

Wat kan je winnen? Parcoursverkenning lus (2x28km), technische bijstand en verzekering tijdens de rit, hapje en drankje achteraf, mogelijkheid tot omkleden en douche.

Wat moet je doen? Vul onderstaand wedstrijdformulier in voor maandag 25 september 16 uur én beantwoord correct de vragen. De 19 winnaars die het meest juist antwoorden, zijn erbij op zaterdag 30 september!

Lees hier het volledige wedstrijdreglement >>