Als online broker biedt Bolero haar klanten niet alleen een ‘Machtig Makkelijk’ platform aan maar ook de mogelijkheid om zelf vanop de eerste rij aanwezig te zijn tijdens events. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ‘Bolero Tips & Trends’ event met expertsprekers over mondiale thema’s met vertaalslag naar concrete beleggingstips? Of een bedrijfsbezoek, waar u zelf een blik achter de schermen kunt werpen? Inclusief gelegenheid tot vraag en antwoord met het topmanagement over de financiële resultaten en toekomstplannen van een beursgenoteerd bedrijf en vergezeld van de kritische visie van onze KBC Securities-analisten.

In het verleden werkten we samen met Aedifica, argenx, Barco, Kinepolis, Fagron, Greenyard, Materialise en nog anderen.

De coronacrisis laat ons niet toe om events te organiseren waar we fysiek bij aanwezig zijn. Toch brengen we u dichter bij beursgenoteerde bedrijven met livestreams. Zet u met Bolero op de eerste rij vanuit uw zetel!


Online events

Op donderdag 28 oktober 2021 organiseerde Bolero het online Bolero Biotech Event. Hierin kwamen argenx CEO Tim Van Hauwermeiren en Sequana Medical CEO Ian Crosbie aan het woord, samen met de analisten van KBC Securities. De kijkers kregen een mooie update van desbetreffende bedrijven én een overzicht van het reilen en zeilen in de Belgische Biotechsector. Hebt u het evenement gemist of wilt u het op uw eigen tempo herbekijken? Dat kan hier!

Op woensdag 5 mei vond het eerste Bolero Small & Midcapsevent plaats. Waarom is beleggen in kleinere aandelen interessant? Dat was de hamvraag van deze livestream. Op de planning stond:

- een sectoroverzicht door KBC Securities-analist Guy Sips
- bedrijfspresentaties van Barco, Deceuninck en Kinepolis

Benieuwd naar hun verhaal? 
Herbekijk het Bolero Small & Midcapsevent

Op woensdag 9 december organiseerden we het allereerste online Bolero Holdingevent. KBC Securities-analist Michiel Declercq startte het event met een sectoroverzicht: hoe presteerden de holdings uit zijn coverage in het afgelopen beursjaar en wie waren de winnaars en verliezers?

Niemand minder dan Ackermans & van Haaren-CFO Tom Bamelis, GIMV-CFO Kristof Vande Capelle en de CFO van GBL, Xavier Likin, stonden te popelen om jullie in te wijden in de laatste nieuwtjes over hun bedrijf.

Na elke presentatie ging Michiel Declercq met elk van de bedrijven in gesprek en stelde hij uw prangende beursvragen. Heeft u het evenement gemist? Geen nood, de integrale opnames van de livestream staan nu online

Op zaterdag 10 oktober organiseerden we het allereerste online Bolero Biotechevent. KBC Securities-analist Sandra Cauwenberghs nam hun portfolio onder de loep en gaf het antwoord op de volgende vragen: welke rol speelden de Belgische biotechbedrijven tijdens de coronacrisis, hoe presteerden ze ten opzichte van belangrijke indexen? Niemand minder dan Hyloris-CEO Stijn Van Rompay en de CSO van Galapagos en Piet Wigerinck, stonden te popelen om jullie in te wijden in de laatste nieuwtjes over hun bedrijf. Na elke presentatie gingen de biotechanalisten van KBC Securities, Sandra Cauwenberghs en Lenny Van Steenhuyse met elk van de bedrijven in gesprek en stelden ze uw prangende beursvragen. Afsluiten deed Sandra Cauwenberghs met vooruitzichten voor het jaar 2021.

Dit event gemist? Bekijk het op onze YouTube-pagina!