Als online broker biedt Bolero haar klanten niet alleen een ‘Machtig Makkelijk’ platform aan maar ook de mogelijkheid om zelf vanop de eerste rij aanwezig te zijn tijdens events. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ‘Bolero Tips & Trends’ event met expertsprekers over mondiale thema’s met vertaalslag naar concrete beleggingstips? Of een bedrijfsbezoek, waar u zelf een blik achter de schermen kunt werpen? Inclusief gelegenheid tot vraag en antwoord met het topmanagement over de financiële resultaten en toekomstplannen van een beursgenoteerd bedrijf en vergezeld van de kritische visie van onze KBC Securities-analisten.

In het verleden werkten we samen met Aedifica, argenx, Barco, Biocartis, Kinepolis, Fagron, Greenyard, Materialise, Mithra en nog anderen.

De coronacrisis laat ons niet toe om events te organiseren waar we fysiek bij aanwezig zijn. Toch brengen we u dichter bij beursgenoteerde bedrijven met livestreams. Zet u met Bolero op de eerste rij vanuit uw zetel!


Online events

Op woensdag 9 december om 18 uur organiseren we in samenwerking met KBC Securities het Bolero Holdingevent. Bent u benieuwd naar de bedrijfsresultaten en toekomstvooruitzichten van Ackermans & van Haaren, GIMV en GBL? U krijgt de kans om uw vragenlive te stellen aan de aanwezige CFO's en ontvangt de visie van KBC Securities-analist Mchiel Declercq. Mis zeker dit exclusieve livestreamevent niet en schrijf u snel in!

 

Op zaterdag 10 oktober organiseerden we het allereerste online Bolero Biotechevent. KBC Securities-analist Sandra Cauwenberghs nam hun portfolio onder de loep en gaf het antwoord op de volgende vragen: welke rol speelden de Belgische biotechbedrijven tijdens de coronacrisis, hoe presteerden ze ten opzichte van belangrijke indexen? Niemand minder dan Biocartis-CEO Herman Verrelst, Hyloris-CEO Stijn Van Rompay en de CSO van Galapagos, Piet Wigerinck, stonden te popelen om jullie in te wijden in de laatste nieuwtjes over hun bedrijf. Na elke presentatie gingen de biotechanalisten van KBC Securities, Sandra Cauwenberghs en Lenny Van Steenhuyse met elk van de bedrijven in gesprek en stelden ze uw prangende beursvragen. Afsluiten deed Sandra Cauwenberghs met vooruitzichten voor het jaar 2021.

Dit event gemist? Bekijk het op onzeYouTube-pagina!