Als online broker biedt Bolero haar klanten niet alleen een ‘Machtig Makkelijk’ platform aan maar ook de mogelijkheid om zelf vanop de eerste rij aanwezig te zijn tijdens events. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ‘Bolero Tips & Trends’ event met expertsprekers over mondiale thema’s met vertaalslag naar concrete beleggingstips? Of een bedrijfsbezoek, waar u zelf een blik achter de schermen kunt werpen? Inclusief gelegenheid tot vraag en antwoord met het topmanagement over de financiële resultaten en toekomstplannen van een beursgenoteerd bedrijf en vergezeld van de kritische visie van onze KBC Securities-analisten.

Bent u nog geen Bolero-klant en heeft u interesse om deel te nemen aan een evenement? Word snel klant en ontvang meer informatie over hoe u kunt deelnemen.

Door de coronacrisis gooiden we onze planning om en werken we hard aan virtuele alternatieven. Wij hopen u snel dichter bij de beursgenoteerde bedrijven te brengen met onze evenementen. Hieronder vindt u een greep uit onze voorbije events.


Publieke events

Bolero heeft een jarenlange traditie in events waar trends, sectoren of producten met inzicht toegelicht worden, steeds vertaald naar concrete beleggingstips. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van events waar ook toekomstige klanten kunnen kennismaken met het uitgebreide Bolero-aanbod.

Exclusieve events

Bolero-klanten zitten op de eerste rij wanneer het topmanagement van beursgenoteerde in België gevestigde bedrijven de resultaten toelicht. Ook interesse in deze unieke inkijk in bedrijven? Een overzicht van de bedrijfsbezoeken ontvangt u na het openen van een Bolero-rekening. Ontdek hieronder alvast hoe bedrijven als Agfa, Telenet, Galapagos, Biocartis, Greenyard en Barco onze klanten wegwijs maakten in hun bedrijf.
Retail Event met Quest for Growth 7/12/2017

Retail Event met Quest for Growth 7/12/2017

Quest for Growth is een Belgisch beleggingsvennootschap met thuisbasis in hartje Leuven. Voor beleggers een uitgelezen kans om vragen te stellen aan het topmanagement van dit bedrijf!

Bedrijfsbezoek Ablynx 15/11/2017

Bedrijfsbezoek Ablynx 15/11/2017

Ablynx trok in 2017 naar Nasdaq, in wat de grootste Europese biotechdeal van het jaar werd. De groep haalde omgerekend 148 miljoen euro op. Geïnteresseerde beleggers hoorden vanop de eerste rij wat de toekomstplannen waren.

Bedrijfsbezoek Kinepolis 24/10/2017

Bedrijfsbezoek Kinepolis 24/10/2017

200 Bolero-klanten kregen financiële toelichting van CEO Eddy Duquenne en CFO Nicolas De Clercq en genoten achteraf van de film: "Le Fidèle".

Bedrijfsbezoek Materialise 19/09/2017

Bedrijfsbezoek Materialise 19/09/2017

Het Leuvense bedrijf gespecialiseerd in 3D-printing verwelkomde 50 geïnteresseerde Bolero-klanten