• Beursuitbaters

  TIPS EN KOOPWAARDIGE AANDELEN

  Europese beursuitbaters zoals Euronext werkten zich de voorbije maanden in de kijker en bieden nog heel wat groeiopportuniteiten! Maar hoe gaat u als belegger om met deze bedrijven? Laat u inspireren door de tips van de KBC-analisten én ontdek 2 koopwaardige aandelen 

  Ontdek het dossier
  Beursuitbaters
 • Beursintro

  DE GIDS OM ZELF TE BELEGGEN

  Wilt u zelf beleggen op de beurs? Maar weet u niet goed waar te beginnen? In onze ultieme gids vindt u alles wat u nodig heeft.

  Vraag uw Beursintro aan >>
  Beursintro
 • 10 aandelen voor de tweede jaarhelft

  WELKE AANDELEN SCHITTEREN DE KOMENDE 6 MAANDEN?

  De Tijd publiceerde het voorbije weekend de resultaten van zijn traditionele rondvraag bij Belgische beursexperts, waarmee de krant peilde naar hun favoriete aandelen voor de tweede jaarhelft van 2021. Ook de analistenteams van KBC Securities en KBC Asset Management werden bevraagd en zij zetten enkele mooie Belgische en internationale namen in de kijker! 

  Ontdek de aandelen
  10 aandelen voor de tweede jaarhelft
 • Hulp nodig om te beleggen op de beurs?

  Geniet volop van de zomer en laat Matti, jouw slimme beleggingsassistent, ondertussen het harde werk doen!

  Ontdek Matti, je slimme beleggingsassistent
  Hulp nodig om te beleggen op de beurs?
 • Beursuitbaters 

 • Uw gratis Beursintro

 • 10 aandelen voor 2H21

 • Matti

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is in 2019 opnieuw verkozen tot beste online broker door de bezoekers van bankshopper.be en trots om hierdoor sinds 2015 onafgebroken door het publiek bekroond te zijn. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote financiële speler.

 

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC-aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, ETF's, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig beleggingsplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van itsme® worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten