• 2% extra voor beleg-het-zelvers

  - Actie verlengd wegens succes -

  Word Bolero-klant en breng effecten/cash over naar uw Bolero-rekening voor 15 maart 2018 en verdien 2% in gratis makelaarsloon* op de eerste 10.000 euro.

  Ook voor bestaande klanten loopt er een specifieke 2%-actie. 

  * Actie onder voorwaarden

  Ga voor 2% extra
  2% extra voor beleg-het-zelvers
 • Top Picks voor 2018

  Ook KBC Asset Management blikt vooruit naar wat het jaar brengt. Zij kwamen met een selectie van 11 aandelen uit binnen- en buitenland die u maar beter in de gaten kunt houden

  Download snel onze analyse
  Top Picks voor 2018
 • Vraag uw gratis infopakket

  Cobots, dividendaristocraten, de CEO van Kinepolis, IPO's,... het komt allemaal aan bod in ons boeiend INDX-beursmagazine. Vraag uw infopakket aan en ontvang ons magazine in uw bus! 

  Lees INDX
  Vraag uw gratis infopakket
 • Nu met 2% extra!

 • Top Picks 2018

 • INDX-beursmagazine

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is in 2018 opnieuw verkozen tot beste online broker door meer dan 100.000 unieke bezoekers van bankshopper.be en trots om hierdoor sinds 2015 onafgebroken door het publiek bekroond te zijn. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC Securities, de grootste Belgische beursvennootschap. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een gerenommeerd beurshuis.

 

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC Securities aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, trackers, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig transactieplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten