• Leer beleggen in Goldman Sachs Turbo's en Traders

  en betaal van 20 januari tot en met 15 april 2016 geen transactiekosten. 

  Ontdek deze actie en onze webinars
  Leer beleggen in Goldman Sachs Turbo's en Traders
 • Bolero goes West: New York, New York

  Teken in voor deze unieke beleggerstrip en vlieg met Bolero mee naar de stad der steden en de beurs der beurzen: Wall Street.

  Bekijk het reisprogramma
  Bolero goes West: New York, New York
 • Word Bolero Ambassadeur

  en win een Apple Watch!

  Bolero gaat op zoek naar zijn sterkste ambassadeur. Wij hebben jou nodig als ambassadeur voor Bolero. Interesse? Ben jij zo'n ambassadeur en heb jij een sterk netwerk? Schrijf je dan snel in en maak kans op een Apple Watch!

  Meer info
  Word Bolero Ambassadeur
 • Wat met de speculatietaks?

  Bolero zorgde alvast voor update in een vraag & antwoord!

  Lees meer
  Wat met de speculatietaks?
 • Turbo-actie Goldman Sachs

 • Unieke beleggerstrip naar New York

 • Win een Apple Watch

 • Wat met speculatietaks? 

Twee beursupdates per dag

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'- en 'Beurs bij de Lunch'-analyses bent u als belegger meteen mee.

Vraag nu het infopakket aan en krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC Securities aandelenanalisten te ontdekken.

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is het online beleggingsplatform van KBC Securities, de grootste Belgische beursvennootschap. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een gerenommeerd beurshuis.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Equiduct, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, trackers, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig transactieplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten