• Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero

  Weinig tijd om uw beleggingen zelf op te volgen? Vindt u het toch niet zo makkelijk om zelf een portefeuille samen te stellen? Ontdek dan Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero. Ontdek hoe Matti werkt en wat het u kan opbrengen op boleromatti.be.

  Ontdek Matti op boleromatti.be
  Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero
 • De favoriete aandelen van KBC Securities voor 2020

  Ontdek welke 15 aandelen uit de Benelux volgens onze analisten in 2020 niet in uw portefeuille mogen ontbreken en zet het nieuwe beursjaar alvast met voorsprong in.

  Ontdek het dossier >
  De favoriete aandelen van KBC Securities voor 2020
 • 10 geboden om in bankaandelen te beleggen

  Er zijn bankaandelen die de afgelopen jaren een mooi parcours afgelegd hebben en noteren aan hun hoogste koers ooit, terwijl andere al jaren aanmodderen. Om beleg-het-zelvers als u te helpen bij de selectie van de juiste bankaandelen, biedt de analist u 10 geboden aan: Ontdek de 10 concrete tips waar u best op let wanneer u in bankaandelen belegt. 

  Ontdek het dossier
  10 geboden om in bankaandelen te beleggen
 • Aandeel in de kijker: London Stock Exchange Group

  London Stock Exchange Group is een internationale beursuitbater. Als een van de meest gediversifieerde spelers in Europa én een van de favorieten van KBC Asset Management, kan het aandeel een mooie start zijn voor je beleggingsportefeuille. Ontdek het opwaarts potentieel in dit handige dossier. 

  Ontdek het aandeel
  Aandeel in de kijker: London Stock Exchange Group
 • Ontdek Matti

 • KBC Securities Top Picks 2020

 • Bankaandelen

 • Aandeel in de kijker 

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is in 2019 opnieuw verkozen tot beste online broker door de bezoekers van bankshopper.be en trots om hierdoor sinds 2015 onafgebroken door het publiek bekroond te zijn. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote financiële speler.

 

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC-aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, ETF's, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig beleggingsplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten