• 11 Benelux-aandelen om de coronacrisis te doorstaan

  De snelle verspreiding van het coronavirus laat ook de Benelux-aandelen niet onberoerd. Daarom namen de KBC Securities-analisten ze onder de loep en kwamen ze tot een lijst van 11 Benelux-aandelen die te sterk zijn afgestraft en die wel degelijk deze coronastorm moeten doorstaan. 

  Ontdek de lijst
  11 Benelux-aandelen om de coronacrisis te doorstaan
 • De grote corona-stresstest: AB-InBev vs. Heineken

  De horeca krijgt het door de coronacrisis zwaar te verduren. Om meer zicht te krijgen op de effectieve impact, onderwierp KBC Securities de bierbrouwers aan een heuse “corona-stresstest”.  Ontdek de verschillende scenario's in onderstaand dossier. 

  Ontdek de resultaten
  De grote corona-stresstest: AB-InBev vs. Heineken
 • De luxesector na het coronatijdperk

  Bij de uitbraak van het coronavirus stond de luxesector vooraan in de rij waar de klappen vielen. In dit dossier buigt KBC Senior Financial Economist Tom Simonts zich over de toekomst van de luxesector in het post-coronatijdperk. Ontdek de verschillende scenario's en de 2 favoriete aandelen van de analist. 

  Ontdek de scenario's
  De luxesector na het coronatijdperk
 • Word nu klant via itsme®!

  Het Bolero-platform wordt voortdurend verbeterd. Vanaf nu kan u ook heel eenvoudig klant worden via itsme®. Machtig makkelijk! Nog niet vertrouwd met itsme®? We helpen u graag op weg.

  Aan de slag met itsme®
  Word nu klant via itsme®!
 • Coronavirus 

 • AB InBev vs. Heineken

 • Luxesector

 • Itsme

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is in 2019 opnieuw verkozen tot beste online broker door de bezoekers van bankshopper.be en trots om hierdoor sinds 2015 onafgebroken door het publiek bekroond te zijn. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote financiële speler.

 

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC-aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, ETF's, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig beleggingsplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten