• Focus op... D'Ieteren & Moleskine

  Bekijk de video

  D’Ieteren verraste gisteren iedereen met de aankondiging dat het een belang van 41% neemt in Moleskine, producent van de bekende notitieboekjes met de elastiek. Daarmee start de groep met de bouw van de derde poot waar het sinds de verkoop van Avis Europe naar op zoek was én houdt het nog wat poeder droog om in de toekomst verder te kunnen blijven jagen. Het is een solide financiele deal die van D’Ieteren nog wat meer doet opschuiven naar het industriële holding model zoals Ackermans & van Haaren dat ook heeft.

  Bekijk onze video
  Focus op... D'Ieteren & Moleskine
 • Bolero-papers voor beginners

  Bolero wil u graag begeleiden bij uw eerste stappen op de beurs. Daarom publiceren we in de komende maanden een reeks ‘papers’ met te vermijden valkuilen en nuttige tips. Ontdek alvast de eerste in de reeks.

  Ontdek de 8 meest voorkomende beginnersfouten
  Bolero-papers voor beginners
 • Moet de stekker uit het internet om de retailsector te redden?

  Ontdek de inzichten van Retail Management expert Gino Van Ossel en zoveel meer op de Bolero Tips & Trends pagina.

  Herbeleef Bolero Tips & Trends 2016
  Moet de stekker uit het internet om de retailsector te redden?
 • Beurs bij 't ontbijt

  Rond het luiden van de openingsbel waait de Beurs bij 't Ontbijt in uw mailbox. Daarin becommentarieert Bolero marktenspecialist Tom Simonts bondig het belangrijkste aandelennieuws en scharrelt interessante weetjes uit Wall Street bij elkaar.

  één maand gratis beurs bij 't ontbijt
  Beurs bij 't ontbijt
 • Bolero Live

 • 8 Beginnersfouten op de Beurs

 • Bolero Tips & Trends 2016

 • Eén maand GRATIS Beurs bij 't Ontbijt

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is verkozen tot beste online broker 2015 door meer dan 57.000 unieke bezoekers van bankshopper.be. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC Securities, de grootste Belgische beursvennootschap. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een gerenommeerd beurshuis.

Twee beursupdates per dag

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'- en 'Beurs bij de Bel'-analyses bent u als belegger meteen mee.

Vraag nu het infopakket aan en krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC Securities aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Equiduct, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, trackers, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig transactieplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten