• Welke bedrijven kunnen profiteren van de Green Deal?

  Met de Green Deal heeft Europa de ambitie om tegen 2050 het eerste klimaatneutrale continent te worden. Denk maar aan investeringen in hernieuwbare energie, waterstof of meer elektrische voertuigen op de weg. Ontdek in dit dossier wat de Green Deal precies inhoudt en krijg per thema een reeks concrete aandelentips!

  Ontdek het dossier
  Welke bedrijven kunnen profiteren van de Green Deal?
 • Welke toekomst heeft kantoorvastgoed in het nieuwe normaal?

  Net als tijdens de eerste coronagolf is telewerken voor velen opnieuw de norm geworden. Maar wat betekent dat precies voor de toekomst van het kantoorvastgoed? Ontdek hoe experts naar de recente ontwikkelingen kijken en wat dat betekent voor de waardering van het vastgoed én de aandelen. 

  Ontdek het dossier
  Welke toekomst heeft kantoorvastgoed in het nieuwe normaal?
 • Mogen vleesvervangers ook bij beleggers op het menu?

  Vleesvervangers zijn aan een echte opmars bezig en vallen steeds meer in de smaak. Maar ze bieden ook voor u als belegger opportuniteiten! Ontdek hier een aantal redenen waarom vleesvervangers ook voor beleggers op het menu mogen staan en kom te weten welke 3 aandelen de analist naar voren schuift!

  Download ons dossier
  Mogen vleesvervangers ook bij beleggers op het menu?
 • Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero

  Bolero lanceert Matti, de eerste slimme beleggingsassistent in België. Matti van Bolero helpt u om een geschikte portefeuille van trackers of ETF’s samen te stellen en volgt die zelfs voor u op. Ontdek hoe Matti werkt en wat het u kan opbrengen op boleromatti.be

  Ontdek Matti op boleromatti.be
  Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero
 • Green Deal

 • Kantoorvastgoed

 • Vleesvervangers

 • Ontdek Matti

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is in 2019 opnieuw verkozen tot beste online broker door de bezoekers van bankshopper.be en trots om hierdoor sinds 2015 onafgebroken door het publiek bekroond te zijn. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote financiële speler.

 

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC-aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, ETF's, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig beleggingsplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten