• Nieuwe editie van INDX, hét magazine voor beleggers

  Impact verkiezingen op financiële markten, lithium & kobalt, zelfrijdende auto's, cobots, de CEO van Kinepolis, Apple gespot en dividendaristocraten. Het zijn slechts enkele van de topics die in dit rijkgevulde Bolero-magazine aan bod komen.

  Ontdek hier het INDX-magazine
  Nieuwe editie van INDX, hét magazine voor beleggers
 • Lees Trends digitaal 3 maanden gratis

  Open uw Bolero-rekening tussen 22 mei en 30 juni 2017 en krijg, bovenop een ruim Bolero beursinformatieaanbod, nog 3 maanden gratis een digitaal abonnement op Trends. 

  Ontdek de actie
  Lees Trends digitaal 3 maanden gratis
 • Nieuwe obligatie-uitgifte VGP NV

  Van vrijdag 23 juni 2017 9u tot en met vrijdag 30 juni 2017 17u30 (behoudens vervroegde afsluiting) kunt u bij Bolero intekenen op een nieuwe obligatie-uitgifte van VGP NV. 

  Elke belegging in obligaties houdt risico's in. Lees aandachtig het prospectus op bolero.be alvorens in te tekenen. 

  Deze obligatie-uitgifte werd vervroegd afgesloten
  Nieuwe obligatie-uitgifte VGP NV
 • Vraag uw gratis infopakket

  Rendement op vrije cash flow, de CEO van Studio 100, ETF’s steeds populairder bij Belgische beleggers, Danone gespot en 120 jaar Wall Street uitgelicht. Lees er alles over in ons INDX-beursmagazine.

  Lees INDX
  Vraag uw gratis infopakket
 • INDX-magazine

 • Speciaal Trends-aanbod 

 • Obligatie-uitgifte VGP NV

 • INDX-beursmagazine

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is verkozen tot beste online broker 2015 door meer dan 57.000 unieke bezoekers van bankshopper.be. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC Securities, de grootste Belgische beursvennootschap. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een gerenommeerd beurshuis.

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Vraag nu het infopakket aan en krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC Securities aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, trackers, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig transactieplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten