• Krijg 2% extra op uw eerste portefeuille

  Check in als nieuwe Bolero-klant voor 31 augustus 2017 en krijg 2% extra in gratis makelaarsloon. 

  - Actie onder voorwaarden - 

  Ga ook voor 2% extra
  Krijg 2% extra op uw eerste portefeuille
 • Tips en Trends

  Zaterdag 9 september - volzet

  Schrijf uzelf in om de presentaties van gastsprekers Koen De Leus en Jo Caudron te ontvangen. Zodat u alsnog inzicht krijgt in de trends: superbedrijven en robotica.

  Ik ontvang graag de presentaties
  Tips en Trends
 • Bolero Crowdfunding Inspiratiesessie

  Leer crowdfunding van professionals en ontmoet beloftevolle start-ups

  Schrijf u gratis in
  Bolero Crowdfunding Inspiratiesessie
 • Vraag uw gratis infopakket

  Cobots, dividendaristocraten, de CEO van Kinepolis, IPO's,... het komt allemaal aan bod in ons boeiend INDX-beursmagazine. Vraag uw infopakket aan en ontvang ons magazine in uw bus! 

  Lees INDX
  Vraag uw gratis infopakket
 • Zomeractie

 • Tips en Trends

 • Inspiratiesessie 

 • INDX-beursmagazine

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is verkozen tot beste online broker 2015 door meer dan 57.000 unieke bezoekers van bankshopper.be. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC Securities, de grootste Belgische beursvennootschap. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een gerenommeerd beurshuis.

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC Securities aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, trackers, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig transactieplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten