• Word beleg-het-zelver en krijg 2% extra

  - Actie verlengd wegens succes -

  Ontdek hoe machtig makkelijk zelf beleggen is bij Bolero. 

  Word Bolero-klant, breng effecten/cash over voor 15 maart 2017 en verdien 2% extra*!  

  *Actie onder voorwaarden

  Ontdek de actie
  Word beleg-het-zelver en krijg 2% extra
 • Bolero voor 2e jaar op rij beste online broker

  Bolero werd het 2e jaar op rij verkozen op bankshopper.be tot beste online broker. Bedankt voor uw stem en steun! 

  Bedankt!
  Bolero voor 2e jaar op rij beste online broker
 • Bolero-papers voor beginners

  Bolero wil u graag begeleiden bij uw eerste stappen op de beurs. Daarom publiceren we in de komende maanden een reeks ‘papers’ met te vermijden valkuilen en nuttige tips. Ontdek alvast de eerste in de reeks.

  Ontdek de 8 meest voorkomende beginnersfouten
  Bolero-papers voor beginners
 • Vraag uw gratis infopakket

  Rendement op vrije cash flow, de CEO van Studio 100, ETF’s steeds populairder bij Belgische beleggers, Danone gespot en 120 jaar Wall Street uitgelicht. Lees er alles over in ons INDX-beursmagazine.

  Lees INDX
  Vraag uw gratis infopakket
 • 2%-actie

 • Beste online broker

 • 8 Beginnersfouten op de Beurs

 • INDX-beursmagazine

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is verkozen tot beste online broker 2015 door meer dan 57.000 unieke bezoekers van bankshopper.be. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC Securities, de grootste Belgische beursvennootschap. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een gerenommeerd beurshuis.

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Vraag nu het infopakket aan en krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC Securities aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Equiduct, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, trackers, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig transactieplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten