• 11 Benelux-aandelen om de coronacrisis te doorstaan

  De snelle verspreiding van het coronavirus laat ook de Benelux-aandelen niet onberoerd. Daarom namen de KBC Securities-analisten ze onder de loep en kwamen ze tot een lijst van 11 Benelux-aandelen die te sterk zijn afgestraft en die wel degelijk deze coronastorm moeten doorstaan. 

  Ontdek de lijst
  11 Benelux-aandelen om de coronacrisis te doorstaan
 • Maak kennis met Matti van Bolero

  De voorbije weken hebben we ervaren dat onze online opleidingen door u erg gesmaakt worden. Daarom willen we u ook via deze weg voorstellen aan de jongste telg in onze Bolero-familie: Matti! Maak kennis met Matti tijdens een live webinar op dinsdag 7 april om 18 uur. Schrijf nu in en ontdek hoe u Matti kan inschakelen om een gespreide portefeuille van trackers of ETF’s samen te stellen en op te volgen.

  Schrijf nu in
  Maak kennis met Matti van Bolero
 • De impact van het coronavirus

  De banken doken de voorbije weken de dieperik in, steeds meer luchtvaartbedrijven vragen intussen staatssteun, maar ook een defensieve sector als de nutssector ging 20% lager. In een uitgebreide sectornota zoomen de analisten van KBC Asset Management per sector in op de impact van het coronavirus.

  Ontdek het dossier
  De impact van het coronavirus
 • Beleggen in dividendaandelen in tijden van corona

  Veel bedrijven laten door de coronacrisis weten dat ze hun dividend zullen schrappen of uitstellen. Toch biedt de huidige situatie heel wat koopkansen voor dividendbeleggers. Ontdek handige weetjes en selectiecriteria om in de juiste dividendaandelen te beleggen én een handig lijstje met de grootste dividendbetalers in binnen- en buitenland 

  Ontdek het hier
  Beleggen in dividendaandelen in tijden van corona
 • Coronavirus 

 • Matti-webinar

 • Interessante sectoren 

 • Dividendaandelen

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is in 2019 opnieuw verkozen tot beste online broker door de bezoekers van bankshopper.be en trots om hierdoor sinds 2015 onafgebroken door het publiek bekroond te zijn. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote financiële speler.

 

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC-aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, ETF's, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig beleggingsplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten