• Bolero Crowdfunding

  Nieuwe crowdfundingcampagne voor Psychomed

  Psychomed wil 460.000  euro ophalen via crowdfunding. 

  Ontdek nu de nieuwe obligatielening via Bolero Crowdfunding!

  Meer informatie >
  Bolero Crowdfunding
 • 5 favoriete aandelen

  ONTDEK DE SELECTIE VAN ANALIST GUY SIPS

  Elk weekend polst De Tijd naar de favoriete aandelen van beursanalisten. Vorig weekend was Guy Sips, small & mid caps analist bij KBC Securities, aan de beurt. Hij selecteerde een gevarieerde top 5 van namen met nog heel wat opwaarts potentieel. 

  Ontdek de selectie
  5 favoriete aandelen
 • 10 aandelen voor de tweede helft van 2022

  Voor welke Belgische aandelen verwachten onze experts uit eigen huis de komende zes maanden een sterke prestatie? En welke internationale namen zijn mogelijk interessant om aan uw beleggingsportefeuille toe te voegen? Eén ding staat vast: de inspirerende selectie van de KBC-analisten zal elk type belegger kunnen bekoren! 

  Ontdek de aandelen
  10 aandelen voor de tweede helft van 2022
 • De wereld van ETF's

  ONTDEK DE ONLINE GIDS

  ETF's of trackers zijn voor beleggers een zeer interessant product. Helaas zijn er nog te weinig beleg-het-zelvers bekend met de kracht en de eenvoud van ETF's. Maar dankzij deze grondige en gedetailleerde onlinegids is dat verleden tijd! Laat je door het rijke ETF-landschap loodsen en ga op zoek naar de perfecte parels voor jouw portefeuille!

  Meer info
  De wereld van ETF's
 • Bolero Crowdfunding

 • 5 favorieten Guy Sips

 • 10 aandelen 2H22

 • ETF's

Een gebruiksvriendelijk platform en handige app

Razendsnel een order plaatsen? Uw beleggingen even checken? Het laatste beursnieuws volgen?

Met Bolero behoudt u machtig makkelijk het overzicht én beschikt u over alle tools om met succes zelf op de beurs te beleggen. Niet voor niets werd Bolero al 5 keer op rij via bankshopper.be verkozen tot beste online broker.

De veiligheid en expertise van KBC

Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en snelheid van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote Belgische financiële speler.

Bolero is er voor elke belegger. U hoeft geen KBC-klant te zijn om met Bolero aan de slag te gaan.

Aandelentips en analyses in mensentaal

Als Bolero-klant ontvangt u regelmatig concrete beleggingstips en trends én krijgt u toegang tot de favoriete aandelenlijstjes van KBC-analisten. Zo profiteert u mee van de kennis en expertise van beursexperts.

Elke beursdag geven de KBC-analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse gratis nieuwsbrief 'Beurs bij ’t Ontbijt' bent u als belegger meteen mee.

Benieuwd? Krijg nu één maand lang de dagelijkse beursinzichten van Bolero.

Beurs bij't ontbijt

Scherpe tarieven en een uitmuntende service

Klant worden bij Bolero is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel, geen minimum startkapitaal en geen verplicht aantal transacties. Vragen over Bolero of over de beurs? De Bolero Orderdesk staat élke beursdag voor u klaar!

 • Gratis rekening zonder bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten
 • Gratis realtime koersen als actieve belegger

Leer bij over de beurs

Startende belegger? Bij Bolero staat u er niet alleen voor. Volg onze gratis webinars en opleidingen en leer bij over de beurs. Misschien bent ú wel de nieuwe Warren Buffett? Ook als gevorderde belegger kunt u uw beurskennis voortdurend uitbreiden dankzij het uitgebreide opleidingsaanbod van Bolero.

Toegang tot alle belangrijke producten en beurzen

Beleggen in aandelen? In trackers of ETF’s? Obligaties? Turbo’s? Opties... Noem maar op, met Bolero krijgt u toegang tot meer dan 4 miljoen effecten op alle belangrijke beurzen!