• Europese holdings - Deel 2

  EEN SELECTIE VAN DE INTERESSANTSTE HOLDINGS

  In dit dossier passeren de twaalf belangrijkste Europese holdings de revue. Ontdek hun rijke geschiedenis, hun uitgekiende beleggingsstrategie, hun historische rendementen en nog zoveel meer. Bovendien geeft senior financial-economist Tom Simonts zijn visie over het potentieel van elk van hen.

  Ontdek meer
  Europese holdings - Deel 2
 • Energietransitie

  16 AANDELEN DIE PROFITEREN

  In dit dossier belichten de analisten van KBC Securities zestien Benelux-bedrijven die actief zijn in de sector van hernieuwbare energie. Naast de concrete aandelentips ontdek je misschien wel onbekende kantjes van deze bekende bedrijven die, dankzij de Europese inspanningen, kunnen uitgroeien tot nieuwe groeimotoren. 

  Ontdek meer
  Energietransitie
 • Bolero Crowdfunding

  Nieuwe crowdfundingcampagne voor The Searchers NV

  The Searchers NV wil 700 000 euro ophalen via crowdfunding. 

  Ontdek nu de nieuwe obligatielening via Bolero Crowdfunding!

  Meer informatie
  Bolero Crowdfunding
 • Bolero Beurslexicon

  Wie als beleg-het-zelver aan de slag gaat, kan maar beter thuis zijn in het typische beursjargon. Met het Bolero beurslexicon heeft de beurs voor u weldra 26 geheimen minder en kan u vol zelfvertrouwen aan de slag gaan! 

  Ontdek het hier
  Bolero Beurslexicon
 • Blijf up to date met de Bolero blog

  in deze tijden wilt u niets missen van het financiële nieuws en de beursactualiteit. Met de Bolero blog volgt u elke dag van dichtbij op wat er reilt en zeilt op de financiële markten en krijgt u meteen de nodige duiding. Ontdek onze schat aan informatie!

  Ontdek de Bolero blog
  Blijf up to date met de Bolero blog
 • Europese holdings

 • Energietransitie

 • Crowdfunding

 • Beurslexicon 

 • Bolero blog 

Een gebruiksvriendelijk platform en handige app

Razendsnel een order plaatsen? Uw beleggingen even checken? Het laatste beursnieuws volgen?

Met Bolero behoudt u machtig makkelijk het overzicht én beschikt u over alle tools om met succes zelf op de beurs te beleggen. Niet voor niets werd Bolero al 5 keer op rij via bankshopper.be verkozen tot beste online broker.

De veiligheid en expertise van KBC

Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en snelheid van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote Belgische financiële speler.

Bolero is er voor elke belegger. U hoeft geen KBC-klant te zijn om met Bolero aan de slag te gaan.

Aandelentips en analyses in mensentaal

Als Bolero-klant ontvangt u regelmatig concrete beleggingstips en trends én krijgt u toegang tot de favoriete aandelenlijstjes van KBC-analisten. Zo profiteert u mee van de kennis en expertise van beursexperts.

Elke beursdag geven de KBC-analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse gratis nieuwsbrief 'Beurs bij ’t Ontbijt' bent u als belegger meteen mee.

Benieuwd? Krijg nu één maand lang de dagelijkse beursinzichten van Bolero.

Beurs bij't ontbijt

Scherpe tarieven en een uitmuntende service

Klant worden bij Bolero is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel, geen minimum startkapitaal en geen verplicht aantal transacties. Vragen over Bolero of over de beurs? De Bolero Orderdesk staat élke beursdag voor u klaar!

 • Gratis rekening zonder bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten
 • Gratis realtime koersen als actieve belegger

Leer bij over de beurs

Startende belegger? Bij Bolero staat u er niet alleen voor. Volg onze gratis webinars en opleidingen en leer bij over de beurs. Misschien bent ú wel de nieuwe Warren Buffett? Ook als gevorderde belegger kunt u uw beurskennis voortdurend uitbreiden dankzij het uitgebreide opleidingsaanbod van Bolero.

Toegang tot alle belangrijke producten en beurzen

Beleggen in aandelen? In trackers of ETF’s? Obligaties? Turbo’s? Opties... Noem maar op, met Bolero krijgt u toegang tot meer dan 4 miljoen effecten op alle belangrijke beurzen!