• Nieuwe editie beschikbaar van INDX!

  Recticel, scenario’s voor rentestijging en -daling, een blik achter de schermen van de beursintroductie en nog zoveel meer... Lees er alles over in de nieuwe editie van het Bolero klantenmagazine INDX.

  Lees INDX
  Nieuwe editie beschikbaar van INDX!
 • Ontmoet de ondernemers van morgen

  De 2e editie van de KBC Securities Entrepreneurial Summit wordt hét event over Belgisch ondernemerschap in elke vorm.
  Een 25-tal beloftevolle ondernemers staan er klaar om u hun innovatieve ideeën te presenteren.

  Schrijf u nu in
  Ontmoet de ondernemers van morgen
 • Starten op de beurs? Machtig Makkelijk

  Ons beursplatform: de standaard in online beleggen, voor startende én ervaren beleggers.

  Bekijk de demo
  Starten op de beurs? Machtig Makkelijk
 • Beurs bij 't ontbijt

  Rond het luiden van de openingsbel waait de Beurs bij 't Ontbijt in uw mailbox. Daarin becommentarieert Bolero marktenspecialist Tom Simonts bondig het belangrijkste aandelennieuws en scharrelt interessante weetjes uit Wall Street bij elkaar.

  één maand gratis beurs bij 't ontbijt
  Beurs bij 't ontbijt
 • Op zoek naar meer rendement?

  Bent u op zoek naar meer rendement? En wilt u uw eerste stappen zetten op de beurs? Bolero helpt er u graag bij. Ontdek in onze Bolero Academy stap voor stap de beurs. 

  Neem een kijkje
  Op zoek naar meer rendement?
 • INDX klantenmagazine

 • Kom naar de Entrepreneurial Summit

 • Machtig Makkelijk

 • Eén maand GRATIS Beurs bij 't Ontbijt

 • Starten op de beurs?

Twee beursupdates per dag

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'- en 'Beurs bij de Lunch'-analyses bent u als belegger meteen mee.

Vraag nu het infopakket aan en krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC Securities aandelenanalisten te ontdekken.

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is het online beleggingsplatform van KBC Securities, de grootste Belgische beursvennootschap. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een gerenommeerd beurshuis.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Equiduct, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, trackers, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig transactieplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten