• 5 tops en flops van het resultatenseizoen

  Nu het resultatenseizoen ten einde loopt, maakten de analisten van KBC Securities een tussenstand op voor de aandelen binnen hun Benelux-universum. Welke aandelen kregen dankzij puike resultaten vleugels en waar zitten de koopopportuniteiten onder de bedrijven die te fel afgestraft werden?

  Ontdek hier de 5 tops en flops
  5 tops en flops van het resultatenseizoen
 • Bolero opnieuw verkozen tot beste online broker

  Bolero werd al voor het vijfde jaar op rij verkozen tot beste online beleggingsplatform. Hierdoor mag Bolero onafgebroken sinds 2015 pronken met de titel van 'Broker van het Jaar'. Welgemeende dank aan onze klanten en fans!

  Bolero verzilvert Bankshopper award 'Broker van het Jaar 2019'
  Bolero opnieuw verkozen tot beste online broker
 • 7 tijdloze beleggingstips van Peter Lynch

  7 machtig makkelijke lessen van Peter Lynch, voor u verzameld in één e-book.

  Download gratis het e-book
  7 tijdloze beleggingstips van Peter Lynch
 • Vraag uw gratis Beursintro aan

  Wilt u zelf beleggen op de beurs? Maar weet u niet goed waar te beginnen? In onze gratis gids Beursintro vindt u alles wat u moet weten over zelf beleggen en de beurs. 

  Vraag uw Beursintro aan
  Vraag uw gratis Beursintro aan
 • 5 tops en flops

 • Broker van het Jaar

 • Beleg als een beursgoeroe

 • Uw gratis Beursintro

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is in 2019 opnieuw verkozen tot beste online broker door de bezoekers van bankshopper.be en trots om hierdoor sinds 2015 onafgebroken door het publiek bekroond te zijn. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote financiële speler.

 

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC-aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, ETF's, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig beleggingsplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten