• Picanol op recordkoers

  Bekijk de video

  Picanol publiceerde deze morgen halfjaarcijfers en die vielen duidelijk in de smaak bij beleggers. De aandelen gaan gezwind hoger en dat verdient een woordje uitleg. Bolero-marktenspecialist Tom Simonts houdt het interimrapport tegen het licht en legt er meteen de visie en de waardering van KBC Securities bovenop.

  Bekijk onze video
  Picanol op recordkoers
 • Bolero-papers voor beginners

  Bolero wil u graag begeleiden bij uw eerste stappen op de beurs. Daarom publiceren we in de komende maanden een reeks ‘papers’ met te vermijden valkuilen en nuttige tips. Ontdek alvast de eerste in de reeks.

  Ontdek de 8 meest voorkomende beginnersfouten
  Bolero-papers voor beginners
 • Hoe aan de slag met ETF’s?

  ETF’s of trackers vallen buiten speculatietaks. Ontdek hier hoe u ze in uw portefeuille kunt inzetten.

  Ontdek meer over ETF's
  Hoe aan de slag met ETF’s?
 • Beleg mobiel bij Bolero

  Ook op uw Android-smartphone kunt u voortaan de beurs en uw portefeuille opvolgen, waar en wanneer u wilt.

  Download de app
  Beleg mobiel bij Bolero
 • London calling! Britse flair en flegma in 'The City'

  Omnia Travel en Bolero slaan opnieuw de handen in elkaar en nemen u mee naar o.a. The Bank of England en het superbe Mansion House in Londen. Nu intekenen voor deze unieke Beleggerstrip!

  Bekijk het reisprogramma
  London calling! Britse flair en flegma in 'The City'
 • Video: Picanol

 • 8 Beginnersfouten op de Beurs

 • Aan de slag met ETF's

 • Bolero voor phone

 • Unieke beleggerstrip naar Londen

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is verkozen tot beste online broker 2015 door meer dan 57.000 unieke bezoekers van bankshopper.be. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC Securities, de grootste Belgische beursvennootschap. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een gerenommeerd beurshuis.

Twee beursupdates per dag

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'- en 'Beurs bij de Bel'-analyses bent u als belegger meteen mee.

Vraag nu het infopakket aan en krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC Securities aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Equiduct, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, trackers, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig transactieplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten