• Nieuwe editie van INDX-magazine beschikbaar

  Laat u inspireren door het Bolero-klantenmagazine dat bol staat van de beursinformatie voor beleg-het-zelvers: tips voor volatiele tijden, water, blockchain, crowdlending, AB InBev, 12 gouden regels om te investeren in biotech en zoveel meer. 

  Download hier gratis uw persoonlijke exemplaar
  Nieuwe editie van INDX-magazine beschikbaar
 • 12 gouden regels om te beleggen in Biotech

  Ook zonder dat u een medisch diploma op zak hebt, kan beleggen in biotechaandelen een mooie duit opleveren. Op voorwaarde dat u enkele essentiële principes in het achterhoofd houdt

  ontdek de gratis tips hier >>
  12 gouden regels om te beleggen in Biotech
 • Vraag uw gratis Beursintro aan

  Wilt u zelf beleggen op de beurs? Maar weet u niet goed waar te beginnen? In onze gratis gids Beursintro vindt u alles wat u moet weten over zelf beleggen en de beurs. 

  Vraag uw Beursintro aan
  Vraag uw gratis Beursintro aan
 • 7 tijdloze beleggingstips van Mohnish Pabrai

  7 machtig makkelijke lessen van Mohnish Pabrai, voor u verzameld in één e-book.

  Download gratis het e-book
  7 tijdloze beleggingstips van Mohnish Pabrai
 • INDX-magazine

 • 12 biotech regels

 • Uw gratis Beursintro

 • Beleg als een beursgoeroe

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is in 2018 opnieuw verkozen tot beste online broker door meer dan 100.000 unieke bezoekers van bankshopper.be en trots om hierdoor sinds 2015 onafgebroken door het publiek bekroond te zijn. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC Securities, de grootste Belgische beursvennootschap. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een gerenommeerd beurshuis.

 

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC Securities aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, trackers, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig transactieplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten