• Kies vooral zelf waarin je belegt bij Bolero

  Beleggen? Dat kan eigenlijk in bijna alles. Ruimtetoerisme, windenergie, zelfrijdende wagens, robotica, biotech...

  Maar kies vooral zelf bij Bolero, al 5 jaar op rij verkozen tot beste beleggingsplatform. En met het ruimste informatieaanbod en de dagelijkse aandelentips beleg je altijd met inzicht.

  Ontdek meer
  Kies vooral zelf waarin je belegt bij Bolero
 • 10 tops & 10 flops

  BALANS VAN HET RESULTATENSEIZOEN

  De KBC-analisten maakten de balans op van het resultatenseizoen in het derde kwartaal, waarin heel wat bedrijven de verwachtingen konden overtreffen. Ze selecteerden voor u 10 tops en 10 flops uit de Benelux en de internationale beurswereld!

  Ontdek de tops & flops
  10 tops & 10 flops
 • Farmasector

  5 FAVORIETE AANDELEN IN TIJDEN VAN COVID

  Met de komst van de omikron-variant zijn alle ogen en hoop opnieuw gericht op de farmabedrijven. Hoog tijd voor KBC Asset Management om de sector nog eens onder de loep te nemen. Wat is de impact van de aanhoudende pandemiedruk & wat zijn de 5 favoriete aandelen van de analiste?

  Ontdek het dossier
  Farmasector
 • Je geld voor je laten werken voor 2022?

  Matti kan je helpen!

  Weinig tijd om uw beleggingen zelf op te volgen? Vindt u het toch niet zo makkelijk om zelf een portefeuille samen te stellen? Ontdek dan Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero. Ontdek hoe Matti werkt en wat het u kan opbrengen op boleromatti.be.

  Ontdek Matti op boleromatti.be
  Je geld voor je laten werken voor 2022?
 • Matti

  DE SLIMME BELEGGINGSASSISTENT VAN BOLERO

  Weinig tijd om uw beleggingen zelf op te volgen? Vindt u het toch niet zo makkelijk om zelf een portefeuille samen te stellen? Ontdek dan Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero. Ontdek hoe Matti werkt en wat het u kan opbrengen op boleromatti.be.

  Ontdek Matti op boleromatti.be
  Matti
 • Kies vooral zelf

 • Tops & Flops

 • Farmasector

 • Matti in 2022?

 • Ontdek Matti

Een gebruiksvriendelijk platform en handige app

Razendsnel een order plaatsen? Uw beleggingen even checken? Het laatste beursnieuws volgen?

Met Bolero behoudt u machtig makkelijk het overzicht én beschikt u over alle tools om met succes zelf op de beurs te beleggen. Niet voor niets werd Bolero al 5 keer op rij via bankshopper.be verkozen tot beste online broker.

De veiligheid en expertise van KBC

Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en snelheid van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote Belgische financiële speler.

Bolero is er voor elke belegger. U hoeft geen KBC-klant te zijn om met Bolero aan de slag te gaan.

Aandelentips en analyses in mensentaal

Als Bolero-klant ontvangt u regelmatig concrete beleggingstips en trends én krijgt u toegang tot de favoriete aandelenlijstjes van KBC-analisten. Zo profiteert u mee van de kennis en expertise van beursexperts.

Elke beursdag geven de KBC-analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse gratis nieuwsbrief 'Beurs bij ’t Ontbijt' bent u als belegger meteen mee.

Benieuwd? Krijg nu één maand lang de dagelijkse beursinzichten van Bolero.

Beurs bij't ontbijt op iPad

Scherpe tarieven en een uitmuntende service

Klant worden bij Bolero is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel, geen minimum startkapitaal en geen verplicht aantal transacties. Vragen over Bolero of over de beurs? De Bolero Orderdesk staat élke beursdag voor u klaar!

 • Gratis rekening zonder bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten
 • Gratis realtime koersen als actieve belegger

Leer bij over de beurs

Startende belegger? Bij Bolero staat u er niet alleen voor. Volg onze gratis webinars en opleidingen en leer bij over de beurs. Misschien bent ú wel de nieuwe Warren Buffett? Ook als gevorderde belegger kunt u uw beurskennis voortdurend uitbreiden dankzij het uitgebreide opleidingsaanbod van Bolero.

Toegang tot alle belangrijke producten en beurzen

Beleggen in aandelen? In trackers of ETF’s? Obligaties? Turbo’s? Opties... Noem maar op, met Bolero krijgt u toegang tot meer dan 4 miljoen effecten op alle belangrijke beurzen!