• Krijg 3 maanden makelaarsloon terugbetaald

  Zelf beleggen op de beurs? Dan bent u aan het juiste adres bij Bolero, het online beleggingsplatform van KBC en al meermaals bekroond tot beste online broker in België. 

  Word gratis klant bij Bolero voor 31 maart 2023 en krijg 3 maanden het makelaarsloon van je aankooptransacties terugbetaald in gratis makelaarsloon*. 

  * Actie onder voorwaarden 

  Ontdek onze actie >>
  Krijg 3 maanden makelaarsloon terugbetaald
 • 16 Benelux-aandelen voor 2023

  DE SELECTIE VAN KBC SECURITIES

  Naar goede gewoonte selecteerden de analisten van KBC Securities hun favoriete aandelen voor het komende beursjaar. Ze zorgden opnieuw voor een uitgebreide lijst van maar liefst 16 aandelen, waaronder 12 Large Caps en 4 Small & Mid Caps. Laat je inspireren en zet het nieuwe beursjaar met voorsprong in!

  Ontdek de selectie
  16 Benelux-aandelen voor 2023
 • De 10 favoriete aandelen van KBC AM

  EEN SELECTIE MET EUROPESE, AZIATISCHE & AMERIKAANSE AANDELEN

  Ook de analisten van KBC Asset Management blikken vooruit naar het nieuwe beursjaar en nomineren hun “Top Picks” voor 2023! Ontdek welke Europese, Amerikaanse en Aziatische aandelen volgens hen kunnen uitblinken.

  Ontdek de selectie
  De 10 favoriete aandelen van KBC AM
 • De wereld van ETF's

  ONTDEK DE ONLINE GIDS

  ETF's of trackers zijn voor beleggers een zeer interessant product. Helaas zijn er nog te weinig beleg-het-zelvers bekend met de kracht en de eenvoud van ETF's. Maar dankzij deze grondige en gedetailleerde onlinegids is dat verleden tijd! Laat je door het rijke ETF-landschap loodsen en ga op zoek naar de perfecte parels voor jouw portefeuille!

  Meer info
  De wereld van ETF's
 • Actie nieuwe klanten

 • Favoriete aandelen 2023

 • Fav. aandelen KBC AM

 • ETF's

Een gebruiksvriendelijk platform en handige app

Razendsnel een order plaatsen? Uw beleggingen even checken? Het laatste beursnieuws volgen?

Met Bolero behoudt u machtig makkelijk het overzicht én beschikt u over alle tools om met succes zelf op de beurs te beleggen. Niet voor niets werd Bolero al 5 keer op rij via bankshopper.be verkozen tot beste online broker.

De veiligheid en expertise van KBC

Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en snelheid van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote Belgische financiële speler.

Bolero is er voor elke belegger. U hoeft geen KBC-klant te zijn om met Bolero aan de slag te gaan.

Aandelentips en analyses in mensentaal

Als Bolero-klant ontvangt u regelmatig concrete beleggingstips en trends én krijgt u toegang tot de favoriete aandelenlijstjes van KBC-analisten. Zo profiteert u mee van de kennis en expertise van beursexperts.

Elke beursdag geven de KBC-analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse gratis nieuwsbrief 'Beurs bij ’t Ontbijt' bent u als belegger meteen mee.

Benieuwd? Krijg nu één maand lang de dagelijkse beursinzichten van Bolero.

Beurs bij't ontbijt

Scherpe tarieven en een uitmuntende service

Klant worden bij Bolero is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel, geen minimum startkapitaal en geen verplicht aantal transacties. Vragen over Bolero of over de beurs? De Bolero Orderdesk staat élke beursdag voor u klaar!

 • Gratis rekening zonder bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten
 • Gratis realtime koersen als actieve belegger

Leer bij over de beurs

Startende belegger? Bij Bolero staat u er niet alleen voor. Volg onze gratis webinars en opleidingen en leer bij over de beurs. Misschien bent ú wel de nieuwe Warren Buffett? Ook als gevorderde belegger kunt u uw beurskennis voortdurend uitbreiden dankzij het uitgebreide opleidingsaanbod van Bolero.

Toegang tot alle belangrijke producten en beurzen

Beleggen in aandelen? In trackers of ETF’s? Obligaties? Turbo’s? Opties... Noem maar op, met Bolero krijgt u toegang tot meer dan 4 miljoen effecten op alle belangrijke beurzen!