• Zelf beleggen in 2022?

  Start met onze Bolero-actie

  Ook van plan om in 2022 zelf een stukje op de beurs te beleggen? Open uw gratis Bolero-rekening voor 31 maart 2022 en krijg het makelaarsloon van uw eerste 3 maanden terugbetaald.

  * Actie onder voorwaarden

  Ontdek er alles over >>
  Zelf beleggen in 2022?
 • 9 aandelen uit Azië, Europa en de VS

  DE SELECTIE VAN KBC AM VOOR 2022

  Met een rendement van 28,3% zette de selectie van KBC Asset Management het voorbije jaar een bijzonder sterke prestatie neer. Ook dit jaar selecteerden de analisten hun favoriete aandelen voor het nieuwe jaar. Ontdek welke 9 aandelen in 2022 kunnen scoren en laat je inspireren! 

  Ontdek de selectie
  9 aandelen uit Azië, Europa en de VS
 • Slim beleggen met Matti in 2022?

  Een héél goed voornemen!

  Het ziet er niet naar uit dat het tij snel zal keren, dus waarom zet jij eens niet wat financiële goede voornemens op je lijstje in 2022? Meer sparen! Minder op restaurant! Minder shoppen! De verwarming een graadje lager! Of... Beleggen! Maak kennis met Matti, de slimme beleggingsassistent die niets liever wil dan in 2022 jouw geld aan het werk zetten.

  Ontdek Matti op boleromatti.be
  Slim beleggen met Matti in 2022?
 • Bolero Crowdfunding

  ONTDEK DE CAMPAGNE VAN MAC nv

  Al 25 jaar lang verkoopt en beheert MAC nv vastgoedprojecten. Het bedrijf wil nu 1,25 miljoen euro ophalen via crowdlending voor drie grote aankomende projecten. De campagne gaat live op de website op 25 januari om 10u

  Meer informatie >
  Bolero Crowdfunding
 • Actie nieuwe beleggers

 • Favorietenselectie KBC AM

 • Matti in 2022?

 • Bolero Crowdfunding

Een gebruiksvriendelijk platform en handige app

Razendsnel een order plaatsen? Uw beleggingen even checken? Het laatste beursnieuws volgen?

Met Bolero behoudt u machtig makkelijk het overzicht én beschikt u over alle tools om met succes zelf op de beurs te beleggen. Niet voor niets werd Bolero al 5 keer op rij via bankshopper.be verkozen tot beste online broker.

De veiligheid en expertise van KBC

Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en snelheid van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote Belgische financiële speler.

Bolero is er voor elke belegger. U hoeft geen KBC-klant te zijn om met Bolero aan de slag te gaan.

Aandelentips en analyses in mensentaal

Als Bolero-klant ontvangt u regelmatig concrete beleggingstips en trends én krijgt u toegang tot de favoriete aandelenlijstjes van KBC-analisten. Zo profiteert u mee van de kennis en expertise van beursexperts.

Elke beursdag geven de KBC-analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse gratis nieuwsbrief 'Beurs bij ’t Ontbijt' bent u als belegger meteen mee.

Benieuwd? Krijg nu één maand lang de dagelijkse beursinzichten van Bolero.

Beurs bij't ontbijt

Scherpe tarieven en een uitmuntende service

Klant worden bij Bolero is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel, geen minimum startkapitaal en geen verplicht aantal transacties. Vragen over Bolero of over de beurs? De Bolero Orderdesk staat élke beursdag voor u klaar!

 • Gratis rekening zonder bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten
 • Gratis realtime koersen als actieve belegger

Leer bij over de beurs

Startende belegger? Bij Bolero staat u er niet alleen voor. Volg onze gratis webinars en opleidingen en leer bij over de beurs. Misschien bent ú wel de nieuwe Warren Buffett? Ook als gevorderde belegger kunt u uw beurskennis voortdurend uitbreiden dankzij het uitgebreide opleidingsaanbod van Bolero.

Toegang tot alle belangrijke producten en beurzen

Beleggen in aandelen? In trackers of ETF’s? Obligaties? Turbo’s? Opties... Noem maar op, met Bolero krijgt u toegang tot meer dan 4 miljoen effecten op alle belangrijke beurzen!