• Start nu ook met zelf beleggen bij Bolero

  Zin om zelf online te beleggen op de beurs? Dan bent u helemaal klaar voor Bolero! Word nu gratis klant bij Bolero vóór 31 maart 2021 en krijg 3 maanden het makelaarsloon van uw aankooptransacties terugbetaald in gratis makelaarsloon.*

  *Lees hier de actievoorwaarden

  Ontdek de actie
  Start nu ook met zelf beleggen bij Bolero
 • De favoriete aandelen voor 2021 uit Europa, Azië en de VS

  De lijst met de favoriete aandelen van KBC Asset Management heeft vorig jaar, met een rendement van 34%, een bijzonder sterke prestatie neergezet! Ook benieuwd naar hun favoriete aandelen voor 2021? 

  Ontdek ze hier
  De favoriete aandelen voor 2021 uit Europa, Azië en de VS
 • Prosus: Tencent aan soldenprijs

  Prosus is het grootste internetaandeel op de Europese markt, maar is veel meer dan alleen het belang in Tencent! Onlangs bombardeerde KBC Asset Management het tot één van hun favoriete aandelen voor 2021. In onderstaand dossier gaat analiste Nathalie Bally dieper in op de activiteiten van Prosus en de waardering van het aandeel.

  Ontdek het aandeel in de kijker
  Prosus: Tencent aan soldenprijs
 • Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero

  Weinig tijd om uw beleggingen zelf op te volgen? Vindt u het toch niet zo makkelijk om zelf een portefeuille samen te stellen? Ontdek dan Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero. Ontdek hoe Matti werkt en wat het u kan opbrengen op boleromatti.be.

  Ontdek Matti op boleromatti.be
  Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero
 • Zin om zelf te beleggen?

 • Favoriete aandelen van KBC AM

 • Prosus

 • Ontdek Matti

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is in 2019 opnieuw verkozen tot beste online broker door de bezoekers van bankshopper.be en trots om hierdoor sinds 2015 onafgebroken door het publiek bekroond te zijn. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote financiële speler.

 

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC-aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, ETF's, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig beleggingsplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten