• Bolero sponsort het EK/BK Gravel

  Met grote trots kondigen we aan dat Bolero de offici√ęle partner is van het EK/BK Gravel 2023! ūüöī Gravel en beleggen hebben meer gemeen dan je op het eerste gezicht zou denken. Luister maar naar Jan Bakelants in deze vier prachtige video‚Äôs.
   

  Ontdek meer
  Bolero sponsort het EK/BK Gravel
 • De 5 tips van Guy Sips

  DE FAVORIETE AANDELEN VAN DE KBC-ANALIST

  De krant De Tijd peilde naar de favoriete aandelen van KBC Securities-analist Guy Sips. Dat inspirerende lijstje met koopwaardige Benelux-aandelen willen we je als beleg-het-zelver beslist niet onthouden. Guy Sips een nieuwe top 5 samen, met aandelen die gemiddeld nog heel wat opwaarts potentieel in petto hebben.

  Ontdek meer
  De 5 tips van Guy Sips
 • ETF playlist

  Beleggen in ETF’s aan scherpe tarieven

  Om het je makkelijker te maken om te starten met beleggen, stelde Bolero de ETF playlist samen. Een playlist met een ETF naar ieders smaak √©n al beschikbaar vanaf ‚ā¨ 2,5 makelaarsloon.

  Ontdek de ETF playlist
  ETF playlist
 • 10 aandelen voor de tweede helft van 2023

  Voor welke Belgische aandelen verwachten onze experts uit eigen huis de komende zes maanden een sterke prestatie? En welke internationale namen zijn mogelijk interessant om aan uw beleggingsportefeuille toe te voegen? Eén ding staat vast: de inspirerende selectie van de KBC-analisten zal elk type belegger kunnen bekoren! 

  Ontdek de selectie
  10 aandelen voor de tweede helft van 2023
 • EK/BK Gravel

 • Tips van Sips

 • ETF Playlist

 • 10 aandelen 2H23

Een gebruiksvriendelijk platform en handige app

Razendsnel een order plaatsen? Uw beleggingen even checken? Het laatste beursnieuws volgen?

Met Bolero behoudt u machtig makkelijk het overzicht én beschikt u over alle tools om met succes zelf op de beurs te beleggen. Niet voor niets werd Bolero al 5 keer op rij via bankshopper.be verkozen tot beste online broker.

De veiligheid en expertise van KBC

Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en snelheid van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote Belgische financi√ęle speler.

Bolero is er voor elke belegger. U hoeft geen KBC-klant te zijn om met Bolero aan de slag te gaan.

Aandelentips en analyses in mensentaal

Als Bolero-klant ontvangt u regelmatig concrete beleggingstips en trends én krijgt u toegang tot de favoriete aandelenlijstjes van KBC-analisten. Zo profiteert u mee van de kennis en expertise van beursexperts.

Elke beursdag geven de KBC-analisten tekst en uitleg bij de financi√ęle markten. Met de dagelijkse gratis nieuwsbrief 'Beurs bij ‚Äôt Ontbijt' bent u als belegger meteen mee.

Benieuwd? Krijg nu één maand lang de dagelijkse beursinzichten van Bolero.

Beurs bij't ontbijt

Scherpe tarieven en een uitmuntende service

Klant worden bij Bolero is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel, geen minimum startkapitaal en geen verplicht aantal transacties. Vragen over Bolero of over de beurs? De Bolero Orderdesk staat élke beursdag voor u klaar!

 • Gratis rekening zonder bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten
 • Gratis realtime koersen als actieve belegger

Leer bij over de beurs

Startende belegger? Bij Bolero staat u er niet alleen voor. Volg onze gratis webinars en opleidingen en leer bij over de beurs. Misschien bent √ļ wel de nieuwe Warren Buffett? Ook als gevorderde belegger kunt u uw beurskennis voortdurend uitbreiden dankzij het uitgebreide opleidingsaanbod van Bolero.

Toegang tot alle belangrijke producten en beurzen

Beleggen in aandelen? In trackers of ETF’s? Obligaties? Turbo’s? Opties... Noem maar op, met Bolero krijgt u toegang tot meer dan 4 miljoen effecten op alle belangrijke beurzen!