• Verzekeraars op de beurs

  EEN GOED INSTAPMOMENT?

  Voorbije zomer speelden verzekeraars een belangrijke rol. Denk maar aan de overstromingen in Wallonië, orkaan Ida en bosbranden in Zuid-Europa. Maar waarom hinkt deze sector op de beurs nog achterop ten opzichte van de bankaandelen? Ontdek de visie van de KBC-analisten én maak kennis met hun twee favoriete aandelen uit de verzekeringssector. 

  Ontdek meer
  Verzekeraars op de beurs
 • Bolero Biotech Event - 28/10

  Op de eerste rij met Bolero

  Op donderdag 28 oktober organiseert Bolero een nieuw online event. Naar goede gewoonte zetten we een thema in de kijker en deze keer is de biotechsector aan de beurt. Op de planning staan, naast een sectoroverzicht door onze KBC Securities-analisten, bedrijfspresentaties van de CEO's van Mithra, argenx en Sequana Medical. Mis het event niet, en schrijf u alvast in!

   

  Schrijf u hier in
  Bolero Biotech Event - 28/10
 • Matti

  DE SLIMME BELEGGINGSASSISTENT VAN BOLERO

  Weinig tijd om uw beleggingen zelf op te volgen? Vindt u het toch niet zo makkelijk om zelf een portefeuille samen te stellen? Ontdek dan Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero. Ontdek hoe Matti werkt en wat het u kan opbrengen op boleromatti.be.

  Ontdek Matti op boleromatti.be
  Matti
 • Bolero Crowdfunding

  GROEP CAENEN CAPITAL FUND lanceert op 30 september 2021 een nieuw crowdlendingproject. Deze onderneming is geen onbekende bij Bolero Crowdfunding, want ze doen al voor de vierde keer beroep op de crowd.

  Meer informatie >
  Bolero Crowdfunding
 • Verzekeraars

 • Bolero Biotech Event - 28/10

 • Ontdek Matti

 • Bolero Crowdfunding

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is in 2019 opnieuw verkozen tot beste online broker door de bezoekers van bankshopper.be en trots om hierdoor sinds 2015 onafgebroken door het publiek bekroond te zijn. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote financiële speler.

 

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC-aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, ETF's, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig beleggingsplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van itsme® worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten