• Vraag uw gratis Beursintro aan

  Wilt u zelf beleggen op de beurs? Maar weet u niet goed waar te beginnen? In onze ultieme gids vindt u alles wat u nodig heeft.

  Vraag uw Beursintro aan >>
  Vraag uw gratis Beursintro aan
 • De 5 tips van Guy Sips

  KBC Securities-analist Guy Sips stelde een top 5 samen, met Benelux-aandelen die gemiddeld 50% opwaarts potentieel in petto hebben! Ontdek meteen welke namen hij deze keer in het vizier heeft. 

  Ontdek zijn tips
  De 5 tips van Guy Sips
 • Tops en flops van Euronext Brussel

  Het voorbije kwartaalresultatenseizoen zullen beleggers wellicht niet snel vergeten. Sommige sectoren konden de schade tot nu toe beperken, al werd meteen ook duidelijk wie in nauwe schoentjes kwam te zitten. Ontdek in dit dossier 5 Belgische tops en evenveel flops, gerangschikt door de analisten van KBC Securities.

  Ontdek de tops & flops
  Tops en flops van Euronext Brussel
 • Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero

  Bolero lanceert Matti, de eerste slimme beleggingsassistent in België. Matti van Bolero helpt u om een geschikte portefeuille van trackers of ETF’s samen te stellen en volgt die zelfs voor u op. Ontdek hoe Matti werkt en wat het u kan opbrengen op boleromatti.be

  Ontdek Matti op boleromatti.be
  Matti, de slimme beleggingsassistent van Bolero
 • Uw gratis Beursintro

 • De tips van Sips

 • Tops & Flops Euronext Brussel

 • Ontdek Matti

Expertise om op te vertrouwen

Bolero is in 2019 opnieuw verkozen tot beste online broker door de bezoekers van bankshopper.be en trots om hierdoor sinds 2015 onafgebroken door het publiek bekroond te zijn. Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en scherpe tarieven van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote financiële speler.

 

Ontdek onze dagelijkse beursupdate

Elke beursdag geven de Bolero analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse 'Beurs bij ’t Ontbijt'-analyse bent u als belegger meteen mee.

Krijg één maand GRATIS beursinzichten

Beurs bij't ontbijt op iPad

Wegwijs gemaakt door beursexperts

Volg onze boeiende opleidingen en beleggersevents.
Regelmatig organiseert Bolero een unieke meet & greet met Belgische beursgenoteerde bedrijven. Een unieke gelegenheid voor beleggers om deze bedrijven te doorgronden en de visie van de KBC-aandelenanalisten te ontdekken.

De wereld in uw hand

Directe toegang tot alle belangrijke beurzen en beursgenoteerde producten. Euronext, Amerikaanse beurzen, Toronto, Milaan, Azië... Als klant kunt u online handelen op meer dan 20 markten. Via de Orderdesk plaatst u orders op alle belangrijke wereldbeurzen. Daarnaast biedt Bolero u een brede waaier beleggingsproducten aan zoals aandelen, warrants, opties, turbo’s, ETF's, obligaties enz.

Krachtig platform, uitmuntende service

Bolero biedt een krachtig beleggingsplatform. U kunt de markten op de voet volgen en razendsnel orders plaatsen. Met de gebruiksvriendelijke tools beheert u overzichtelijk en in realtime uw portefeuille. Door het gebruik van de digipass worden transacties bijzonder veilig uitgevoerd.

Scherpe tarieven en vele voordelen

Een beleggersrekening openen is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel: we verwachten geen minimum startkapitaal of een verplicht aantal transacties. Actieve beleggers volgen gratis in realtime de koersen op Euronext en Amerika.

 • Gratis beleggersrekening
 • Geen bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten