• Krijg 3 maanden makelaarsloon terugbetaald

  Zelf beleggen op de beurs? Dan bent u aan het juiste adres bij Bolero, het online beleggingsplatform van KBC en al meermaals bekroond tot beste online broker in België. 

  Word gratis klant bij Bolero voor 31 maart 2024 en krijg 3 maanden het makelaarsloon van je aankooptransacties terugbetaald in gratis makelaarsloon*. 

  * Actie onder voorwaarden 

  Ontdek onze actie >>
  Krijg 3 maanden makelaarsloon terugbetaald
 • 16 Benelux-aandelen voor 2024

  DE SELECTIE VAN KBC SECURITIES

  Naar goede gewoonte selecteerden de analisten van KBC Securities hun favoriete aandelen voor het komende beursjaar. Ze zorgden opnieuw voor een uitgebreide lijst van maar liefst 16 aandelen, waaronder 11 Large Caps en 5 Mid Caps. Laat je inspireren en zet het nieuwe beursjaar met voorsprong in!

  Ontdek de selectie
  16 Benelux-aandelen voor 2024
 • ETF playlist

  Beleggen in ETF’s aan scherpe tarieven

  Om het je makkelijker te maken om te starten met beleggen, stelde Bolero de ETF playlist samen. Een playlist met een ETF naar ieders smaak én al beschikbaar vanaf € 2,5 makelaarsloon.

  Ontdek de ETF playlist
  ETF playlist
 • Bolero Crowdfunding

  Ontdek het vernieuwde Bolero Crowdfunding onder het Bolero-platform

  Wil je investeren in crowdfunding? Dan kan je direct via het Bolero-platform investeren.
  Via je Bolero Crowdfunding-portefeuille kan je gemakkelijk een bedrag investeren in een crowdfundingcampagne naar jouw keuze.

  OPGELET, CROWDFUNDING IS ENKEL BESCHIKBAAR VOOR PERSOONLIJKE BOLERO-REKENINGEN.

  Bezoek Bolero Crowdfunding op het Bolero-platform
  Bolero Crowdfunding
 • Beursintro

  DE GIDS OM ZELF TE BELEGGEN

  Wilt u zelf beleggen op de beurs? Maar weet u niet goed waar te beginnen? In onze ultieme gids vindt u alles wat u nodig heeft.

  Vraag uw Beursintro aan >>
  Beursintro

Een gebruiksvriendelijk platform en handige app

Razendsnel een order plaatsen? Uw beleggingen even checken? Het laatste beursnieuws volgen?

Met Bolero behoudt u machtig makkelijk het overzicht én beschikt u over alle tools om met succes zelf op de beurs te beleggen. Niet voor niets werd Bolero al 5 keer op rij via bankshopper.be verkozen tot beste online broker.

De veiligheid en expertise van KBC

Bolero is het online beleggingsplatform van KBC. U staat via onze marktenzaal rechtstreeks in verbinding met de beurs. Zo profiteert u twee keer: van de flexibiliteit en snelheid van een online broker en van de veiligheid en expertise van een grote Belgische financiële speler.

Bolero is er voor elke belegger. U hoeft geen KBC-klant te zijn om met Bolero aan de slag te gaan.

Aandelentips en analyses in mensentaal

Als Bolero-klant ontvangt u regelmatig concrete beleggingstips en trends én krijgt u toegang tot de favoriete aandelenlijstjes van KBC-analisten. Zo profiteert u mee van de kennis en expertise van beursexperts.

Elke beursdag geven de KBC-analisten tekst en uitleg bij de financiële markten. Met de dagelijkse gratis nieuwsbrief 'Beurs bij ’t Ontbijt' bent u als belegger meteen mee.

Benieuwd? Word klant en schrijf je in op de dagelijkse nieuwsbrief Beurs bij 't Ontbijt. 

Beurs bij't ontbijt

Scherpe tarieven en een uitmuntende service

Klant worden bij Bolero is volledig gratis. Er is geen enkele instapdrempel, geen minimum startkapitaal en geen verplicht aantal transacties. Vragen over Bolero of over de beurs? De Bolero Orderdesk staat élke beursdag voor u klaar!

 • Gratis rekening zonder bewaarloon
 • Scherpe transactiekosten
 • Gratis realtime koersen als actieve belegger

Leer bij over de beurs

Startende belegger? Bij Bolero staat u er niet alleen voor. Volg onze gratis webinars en opleidingen en leer bij over de beurs. Misschien bent ú wel de nieuwe Warren Buffett? Ook als gevorderde belegger kunt u uw beurskennis voortdurend uitbreiden dankzij het uitgebreide opleidingsaanbod van Bolero.

Toegang tot alle belangrijke producten en beurzen

Beleggen in aandelen? In trackers of ETF’s? Obligaties? Turbo’s? Opties... Noem maar op, met Bolero krijgt u toegang tot meer dan 4 miljoen effecten op alle belangrijke beurzen!