Machtig Makkelijk Voor elke belegger

Machtig Makkelijk Voor elke belegger

Machtig Makkelijk Voor elke belegger

U zet uw eerste stappen op de beurs? Of belegt al, maar nog niet zelf? Bolero is er voor elke belegger! Ontdek hieronder de belangrijkste features van ons krachtig en gebruiksvriendelijk beursplatform of bekijk onze demovideo's.

Uw portefeuille in één oogopslag

Uw portefeuille in één oogopslag

U krijgt op elk moment een bijgewerkt overzicht van al uw posities met hun actuele waarde en rendement. Verder ook de spreiding van uw portefeuille, het nieuws over uw effecten en zelfs hoe uw portefeuille presteerde in het voorbije jaar. Even uw rendement vergelijken met dat van de BEL-20 of de Dow Jones? Ook dat is mogelijk.

Meer over de portefeuillemogelijkheden

Stel zelf uw koersalerts in

U hebt niet altijd de tijd om uw portefeuille op de voet te volgen, maar u wilt natuurlijk geen koop-  of verkoopopportuniteiten missen? Stel dan zelf koersalerts in! Zo ontvangt u meteen een berichtje als een aandeel boven een bepaalde koers gestegen is of een effect met X% gedaald is. 

Download onze gids: 5 strategieën om alerts in te zetten voor uw portefeuille
Krachtige en snelle zoekmotor

Krachtige en snelle zoekmotor

Een effect zoeken? Met de krachtige zoekmotor in de topnavigatie vindt u het in geen tijd. Op naam, ISIN-code of ticker. Een specifieke tracker / ETF of Turbo? Die vindt u snel met de uitgebreide zoekmotor!

Een uniek profiel van elk effect

Een uniek profiel van elk effect

In de Hotspot krijgt u de meest recente koersinformatie, analistenaanbevelingen, een kalender, de diepte van de markt en de belangrijkste financiële ratio’s. Startende beleggers kunnen kiezen voor een beknopte steekkaart, terwijl ervaren beleggers vast opteren voor de fundamentele en technische analyse.

Nog meer info over de Hotspot
Orders: snel en eenvoudig

Orders: snel en eenvoudig

En bovendien op meer dan 20 onlinebeurzen! U beschikt over uitgebreide ordermogelijkheden: van markt- en limietorders tot stop limiet-orders. U weet ook onmiddellijk hoeveel stuks u kunt kopen of verkopen. Handig om dat meteen te weten!

De rijkste beursinformatie

De rijkste beursinformatie

Dagelijkse nieuwsbrieven, aandelenanalyses, onze beursblog, uitgebreide themarapporten, u vindt het allemaal in ‘Analyse & Inzicht’. Bolero biedt u als beleg-het-zelver het rijkste informatieaanbod over de beurs. Abonneer u onder de "Instellingen" en krijg meteen onze nieuwsbrief en topics in uw mailbox. 

Ontdek een voorsmaakje

Meteen de juiste analyses

Op zoek naar een analyse over een beurs of aandeel? Vanuit de Hotspot kunt u meteen naar de beschikbare analyse(s) en elke vermelding ervan in onze nieuwsbrieven.

Filter naar smaak

Wilt u de informatie nog wat meer filteren? Dat kan!

Breaking news!

Belangrijk beursnieuws tijdens de dag? Bolero heeft zijn analyse al klaar in zijn blog of in een korte video.


Een unieke kijk op de beurs

Een unieke kijk op de beurs

Een klik op ‘Markten & Nieuws’ en u weet hoe de beurzen het doen: de prestaties van de beursindexen, de winnaars en verliezers, de laatste nieuwsberichten… De uitgebreide nieuwsrubriek met gratis artikels van Reuters en ABM Financial News zorgt ervoor dat u niets mist!

Ideeën, ideeën en ideeën

Ideeën, ideeën en ideeën

Het Idea Center is de plek waar u aandelen of effecten ontdekt die de moeite zijn om op te volgen of een plaatsje verdienen in uw portefeuille: de Bolero Benelux en Wereldselectie die onze analisten voortdurend updaten, een dagelijkse selectie van obligaties of de meest verhandelde aandelen bij Bolero. 

Uw favorieten in de kijker

Uw favorieten in de kijker

Interessante aandelen ontdekt die u eerst wat wilt opvolgen? Verzamel ze in een handige Watchlist of favorietenlijstje. En kleef er een koersdoel op om zo het effect op de voet te volgen en na te gaan of het in de gewenste richting evolueert!

Voeg overal uw favorieten toe

Vanuit de Hotspot en het Idea Center kunt u gemakkelijk alle effecten toevoegen die u een tijdje wilt opvolgen. 

Voeg een koersdoel toe

Kleef zelfs een koersdoel op het effect en bekijk of het in de gewenste richting evolueert. 

Exporteer naar Excel

In de meeste menu's kunt u een export doen naar excel. 

Personaliseer

Kies zelf de informatie die u wilt zien en voeg kolommen toe of verwijder er. 


Download in de App Store

De beurs altijd en overal

Nooit was het eenvoudiger om de beurs en uw portefeuille altijd en overal op te volgen. De Bolero-website is beschikbaar op elke tablet en smartphone. Of download de op maat gemaakte Bolero-app voor uw iPhone, iPad of Android-smartphone en tablet. 

Alles over mobile

Gebruik itsme®

Makkelijk inloggen en veilig tekenen met itsme®

Dankzij itsme® kunt u machtig makkelijk én in alle veiligheid een blik werpen op de beurs of uw portefeuille en beursorders, transacties en contracten ondertekenen. En dat zonder uw digipass of kaartlezer te moeten gebruiken!

Hoe aan de slag gaan met itsme® bij Bolero