Helemaal mee met onze opleidingen

Of u nu een starter bent op de beurs of al een meer ervaren belegger, het Bolero-platform biedt alle mogelijkheden om met gemak uw beleggingen op te volgen, En die willen we u graag stap voor stap laten ontdekken tijdens onze opleidingen en webinars. Raak vertrouwd met de gebruiksvriendelijke Bolero apps. Leer de verschillende beursproducten beter kennen. Of wat dacht u van de zoekmotoren waarmee u een eigen selectie van interessante aandelen, ETF's en turbo's kunt maken? Zoals u het bij Bolero gewend bent, steeds aangevuld met inspiratie en beleggingsideeën voor uw portefeuille.

Bolero

Hoe gaat u concreet aan de slag op de Bolero-website? Hoe zoekt u een bepaald effect? Waar vindt u de detailinformatie en analyses erover? Hoe plaatst u een order? Wat zijn watchlists en hoe maakt u ze aan? Tijdens deze opleiding krijgt u een volledige rondleiding langs de belangrijkste tools en het informatieaanbod van Bolero.

Nieuwe data volgen binnenkort.

Bolero apps

Leer stap voor stap hoe u de gebruiksvriendelijke Bolero-applicaties kunt inzetten voor een optimaal portefeuillebeheer. Of u nu een iOS of Android smartphone of tablet heeft, Bolero neemt u bij de hand om ermee vertrouwd te geraken. Zo houdt u machtig makkelijk de beurs aan de pols.

Nieuwe data volgen binnenkort.

Producten

Wilt u zich verdiepen in ETF’s, Turbo’s of opties? Of deze producten net leren kennen? Volg dan een van onze webinars. Een stukje theorie rond de mogelijkheden en risico’s van het product wordt telkens gecombineerd met praktische tips & tricks om deze producten te zoeken en te verhandelen.

Nieuwe data volgen binnenkort.

Strategie & analyses

Hoe werkt de beurs? Hoe staat de beurs er vandaag voor en welke favorieten schuiven onze analisten naar voren? Hoe belegt u in holdings? Onze beursexperts geven u tijdens deze webinars een stand van zaken en goede tips om op de beurs aan de slag te gaan.

25 Jun, 2024 19:00

From bricks to bucks: navigating real estates trends