Hoe starten met beleggen bij Bolero?

Start je op de beurs bij Bolero of wil je even opfrissen hoe je aan de slag kunt met de Bolero-app of het Bolero-beleggingsplatform? Een order plaatseninformatie over een aandeel opzoeken of cash overschrijven naar jouw Bolero-rekening. Ontdek het allemaal in enkele korte demofilmpjes en zit volledig klaar om met jouw portefeuille aan de slag te gaan.  

Hoe registreren op de Bolero-app?

Ontdek stap voor stap hoe je jouw rekening van Bolero kan toevoegen in de Bolero-app.

Bolero-app

Hoe volg je jouw portefeuille op?

Een snelle blik werpen op je portefeuille op basis van de evolutie van je portefeuille, een heatmap en de activaspreiding.

Bolero-app

Hoe jouw rekening beheren?

Om te kunnen beleggen moet er natuurlijk cash op jouw Bolero-rekening staan. Hoe schrijf je geld over naar jouw Bolero-rekening? Hoe beleg je in andere munten? En waar vind je een historiek van jouw transacties?

Bolero-appBolero-platform

Hoe aandelen kopen of verkopen?

Hoe kan je eenvoudig een aandeel aankopen of verkopen in de Bolero-app? En welk type beursorders zijn er?

Bolero-appBolero-platform

Hoe maak je een watchlist aan en stel je een alert in?

Maak een watchlist aan om je potentiële aankoop in het oog te houden en stel een alert in om meteen een melding te krijgen wanneer een effect een bepaalde koers heeft bereikt.

Bolero-app

Waar inspiratie vinden?

Zoek eenvoudig een aandeel of ETF op via de zoekmotor en haal jouw inspiratie uit de verschillende ideeënlijstjes, zoals de ETF playlist met een verlaagd makelaarsloon of de favorietenlijstjes van de KBC-analisten.

Bolero-appBolero-platform

Hoe kan je de markten en het nieuws volgen?

Volg al het nieuws, of het nieuws gerelateerd aan jouw portefeuille, van Bolero, ABM Financial news en Reuters op de voet en raadpleeg meteen de meest belangrijke markten.

Bolero-app

Hoe berichten lezen en corporate events beheren?

In jouw inbox vind je belangrijke berichten terug over jouw portefeuille, zoals het portefeuilleoverzicht en het jaarlijkse kostenoverzicht, en kan je jouw corporate events beheren.

Bolero-appBolero-platform

Hoe pas ik de belangrijkste instellingen aan?

Je kan onder instellingen onder andere je test beleggingskennis en -ervaring invullen, de munt aanpassen van de te ontvangen dividenden, jouw nieuwsbrieven beheren en jouw persoonlijke gegevens aanpassen.

Bolero-appBolero-platform

Wat zijn stop-loss en stop-limit orders?

Wat is een stop-loss en een stop-limit order en hoe kan je deze ordertypes inzetten om jouw rendement te beschermen?

Bolero-platform

Hoe de koopwaardigheid van een aandeel inschatten?

Voor je een aandeel koopt, wil je natuurlijk weten of dat aandeel niet te duur geprijsd is. Ontdek hoe je de koopwaardigheid van een aandeel in een oogopslag beoordeelt.

Bolero-platform

Hoe een beleggingsportefeuille samenstellen?

Je wilt beleggen, maar weet niet goed waar te starten? Voor beleggers is het een must om een goed gespreide portefeuille samen te stellen.

Bekijk de korte video