Hoe kan ik met itsme® inloggen bij Bolero?

Dankzij itsme® hebt u uw digipass of kaartlezer niet meer nodig om in te loggen op de Bolero-transactiewebsite en zo een blik te werpen op uw Bolero-portefeuille of de beurs.

Hoe gaat u te werk?

1. Download the itsme®-app en maak uw itsme® account aan

U moet uiteraard eerst een itsme® account hebben om in te kunnen loggen bij Bolero. Bekijk de tutorial op itsme.be of bekijk het stappenplan. > Lees hier hoe maak ik een itsme® account aan?

2. Log in met itsme®

1. Ga naar het loginscherm en kies voor itsme®. Geef vervolgens uw Bolero User-ID in. U kunt uw  User-ID ook bewaren voor de toekomst.

Inloggen met Bolero
Inloggen met itsme

2. Klik op “Inloggen met itsme”

3. U wordt naar de itsme® website geleid. Geef er het gsmnummer in waarmee u uw itsme®-account geactiveerd hebt.

Identificeer jezelf

4. U krijgt een notificatie in uw itsme®-app. Bevestig die met uw vijfcijferige itsme®-pincode of via vingerafdruk.

5. Als alles goed loopt, krijgt u een ok-boodschap in uw itsme®-app en landt u op de homepagina van het Bolero-transactieplatform.