Bolero maakt als eerste gebruik van Itsme®


Vandaag lanceert Belgian Mobile ID, het consortium van de 4 Belgische grootbanken KBC, Belfius, BNP Paribas en ING en de 3 grote telecomoperatoren Proximus, Telenet en Orange Belgium, hun oplossing voor de mobiele identiteit: itsme®.

Bolero is een van de eersten die klanten de mogelijkheid biedt om itsme® te gebruiken.

De smartphone wordt steeds populairder om de beurs op te voet te volgen. Nu al wordt 30% van de Bolero-orders mobiel geplaatst. Vooral het gebruiksgemak om met een pincode op de Bolero-apps in te loggen in plaats van een kaartlezer boven te halen, vinden Bolero-klanten een grote troef. Toch raadplegen ook heel wat onder hen nog regelmatig hun Bolero-portefeuille via hun vertrouwde desktop. Kan het ook daar eenvoudiger? Jazeker!

In itsme® vond Bolero de ideale partner. Dankzij itsme® hoeven Bolero-klanten niet langer hun Bolero-digipass of KBC-kaartlezer op zak te hebben om via hun computer in te loggen. itsme® maakt het hen machtig makkelijk om altijd en overal een snelle toegang te hebben tot de beurs en dat in alle veiligheid.

Eenmalig moet de Bolero-klant via het instellingenmenu van het Bolero-platform itsme® activeren als inlogmethode. Nadien kan hij makkelijk inloggen bij Bolero met zijn Bolero user-id en door zich te identificeren in de itsme® app met zijn vijfcijferige itsme®-code of via vingerafdruk.

Bart Vanhaeren, CEO Bolero en managing director KBC Securities licht de keuze van Bolero voor itsme® toe:

“De voorbije jaren namen we met Bolero het voortouw op het vlak van innovaties en gebruik van nieuwe technologieën in het Europese brokeragelandschap. Zo streven we er continu naar om het leven van onze klanten-beleggers machtig makkelijk te maken. We zetten dan ook maar al te graag als eerste Belgische broker onze schouders onder de lancering van itsme®. De mobiele identiteit van itsme® zorgt er niet alleen voor dat onze klanten makkelijk kunnen inloggen op het Bolero-beursplatform, maar ook in alle veiligheid. In een volgende fase kijken we uit naar andere toepassingen van itsme® zoals het ondertekenen van contracten, bevestigen van transacties,…”

Log in op Bolero met itsme