De zekerheid van een grote speler

Bolero is de online beleggingsservice van KBC Bank, een van de grootste financiële spelers in België met het grootste beurshuis. Bolero richt zich tot de particuliere belegger. Met Bolero hebt u, als particuliere belegger, toegang tot 4 miljoen beursgenoteerde waarden, jarenlange beursexpertise en een van de weinige marktenzalen in België.

Bij Bolero belegt u zelf op de beurs, maar niet alleen. U geniet van de snelheid en de tarieven van een online broker, maar ook van de zekerheid en de expertise van een grote financiële instelling als KBC. 

Weet wel: u hoeft nog geen KBC-klant te zijn om gebruik te kunnen maken van Bolero. 

Zelf - samen - laten beleggen

KBC Bank biedt beleggers als enigste grootbank in België de ruimste beleggingsmogelijkheden. U kunt kiezen om zelf te beleggen via Bolero, maar kunt ook samen met een adviseur beleggen of uw vermogen laten beleggen. Wist u zelfs dat u probleemloos kunt combineren? U kan perfect een groot deel van uw vermogen toevertrouwen aan de beleggingsexperts van KBC, maar toch ook nog wat zelf in aandelen beleggen via Bolero. 

Bolero is de voorbije jaren uitgegroeid tot hét toonaangevende online beleggingsplatform op de Belgische markt. Sinds 2015 werd Bolero jaar na jaar door de bezoekers van bankshopper.be verkozen tot beste online beleggingsplatform. 

KBC Securities Marktenzaal

Uw directe voordelen?

Als Bolero-klant geniet u van de toonaangevende beursexpertise van KBC Groep: 

Toegang tot álle research van het ervaren KBC analistenteam

Contacten met analisten & beursgenoteerde bedrijven

Online intekenen op beursintroducties & kapitaaloperaties

Veiligheid van beleggen bij een grote financiële speler