Kies vooral zelf waarin je belegt bij Bolero

Kies vooral zelf waarin je belegt bij Bolero

Beleggen? Dat kan eigenlijk in bijna alles. Ruimtetoerisme, windenergie, zelfrijdende wagens, robotica, biotech... Maar kies vooral zelf bij Bolero, al 5 jaar op rij verkozen tot beste beleggingsplatform. En met het ruimste informatieaanbod en de dagelijkse aandelentips beleg je altijd met inzicht.

Zelf beleggen, dat doe je op Bolero.be

Bij Bolero, het online beleggingsplatform van KBC, vind je als starter en als ervaren belegger je gading. Met een breed aanbod aan markten en producten, een bekroond beleggingsplatform én heel wat praktische beursinformatie heb je alles in handen om zélf met succes op de beurs te beleggen. Waarin? Dat kies je helemaal zelf natuurlijk. Met de dagelijkse aandelentips en favoriete aandelenlijstjes, vind je ongetwijfeld de nodige inspiratie!

Waarom beleggen? In tijden van lage rente op spaarboekjes blijft het nog steeds interessant om te beleggen. De beurs is historisch gezien de beste plaats voor wat extra rendement. Met Bolero beleg je zelf online, met inzicht én aan scherpe tarieven.  

Waarom Bolero?

  • Een gebruiksvriendelijk platform en handige app 
  • Realtime koersen voor actieve beleggers
  • Dagelijkse aandelentips en analyses van KBC-beursspecialisten 
  • Tal van online opleidingen om je wegwijs te maken op de beurs en het platform
  • Altijd scherpe tarieven en een uitmuntende service

Beste online broker

Bolero is al 5 keer na elkaar verkozen tot 'Broker van het Jaar', een award van bankshopper.be. Het gebruiksvriendelijke platform, ruime informatieaanbod en de uitstekende klantenservice maken dat Bolero deze award steeds weer weet te winnen. 

Startende belegger?

Download dan zeker de Beursintro hieronder, dé digitale gids om zelf te leren beleggen op de beurs. Je ontdekt er onder andere de 6 mythes over beleggen, hoe de beurs werkt en hoe je uit het enorme aanbod op de beurs een gepast aandeel kan kiezen. Een must voor elke belegger!

In een mum van tijd op de hoogte blijven van de laatste beursnieuwtjes en nieuwe koersdoelen? Dan mag ook de dagelijkse nieuwsbrief 'Beurs bij ’t Ontbijt' niet ontbreken op jouw beleggersmenu.

Zo word je gratis klant

Da's machtig makkelijk én helemaal gratis geregeld in een paar kliks, via e-ID of itsme®. Zodra je account is geopend, kan je met itsme® meteen inloggen en beursorders plaatsen. Je hoeft zelfs geen KBC-klant te zijn om bij Bolero klant te worden.


Breng effecten over

Heb je een effectenportefeuille bij een andere bank of broker? Als je die wil overzetten naar Bolero, is het mogelijk dat je andere financiële instelling je hiervoor kosten aanrekent. Hoeveel die bedragen, kan je navragen bij de desbetreffende financiële instelling. Via Bolero kan je wel een deel van die transferkosten terugverdienen in gratis makelaarsloon. Alle info om effecten over te brengen vind je hieronder.