Kies vooral zelf waarin je belegt bij Bolero

Kies vooral zelf waarin je belegt bij Bolero

Beleggen? Dat kan eigenlijk in bijna alles. Robotica, domitica, cosmetica, electronica... Maar kies vooral zelf bij Bolero, al sinds 2015 onafgebroken verkozen tot beste beleggingsplatform. En met de dagelijkse beursnieuwsbrief, aandelentips en analyses van onze anlisten beleg je altijd met inzicht.

Zelf beleggen, dat doe je op Bolero.be

Bij Bolero, het online beleggingsplatform van KBC, vind je als starter en als ervaren belegger je gading. Met een breed aanbod aan markten en producten, een bekroond beleggingsplatform en de dagelijkse aandelentips en analyses heb je alles in handen om zélf met succes op de beurs te beleggen. Waarin? Dat kies je helemaal zelf natuurlijk. Maar één ding staat vast: ook in woelige beurstijden kan je op Bolero rekenen zodat jij de juiste beleggingsbeslissingen kan nemen!

Waarom beleggen? Je spaargeld wordt door de torenhoge inflatie steeds minder waard. Door een deeltje te beleggen op de beurs kan je proberen om toch wat extra rendement op je spaarcenten te behalen. Beleggen is niet zonder risico, maar de gemiddelde opbrengst ligt vaak hoger dan bij sparen.

Waarom Bolero?

  • Een gebruiksvriendelijk platform en handige app 
  • Realtime koersen voor actieve beleggers
  • Dagelijkse aandelentips en analyses van KBC-beursspecialisten 
  • Tal van online opleidingen om je wegwijs te maken op de beurs en het platform
  • Altijd scherpe tarieven en een uitmuntende service

Startende zelf-belegger?

Download dan zeker de Beursintro hieronder, dé digitale gids om zelf te leren beleggen op de beurs. Je ontdekt er onder andere de 6 mythes over beleggen, hoe de beurs werkt en hoe je uit het enorme aanbod op de beurs een gepast aandeel kan kiezen. Een must voor elke belegger!

In een mum van tijd op de hoogte blijven van de laatste beursnieuwtjes en nieuwe koersdoelen? Dan mag ook de dagelijkse nieuwsbrief 'Beurs bij ’t Ontbijt' niet ontbreken op jouw beleggersmenu.

Beste online broker

Bolero is al sinds 2015 onafgebroken verkozen tot 'Broker van het Jaar', een award van bankshopper.be. Het gebruiksvriendelijke platform, het ruime informatieaanbod en de uitstekende klantenservice maken dat Bolero deze award steeds weer weet te winnen. In 2021 sleepte Bolero daarbovenop ook de prijs 'Beste Beleggingsbank' van Spaarigds.be in de wacht.

Zo word je gratis klant

Da's machtig makkelijk én helemaal gratis geregeld in een paar kliks, via e-ID of itsme®. Zodra je account is geopend, kan je met itsme® meteen inloggen en beursorders plaatsen. Je hoeft zelfs geen KBC-klant te zijn om bij Bolero klant te worden.


Breng effecten over

Heb je een effectenportefeuille bij een andere bank of broker? Als je die wil overzetten naar Bolero, is het mogelijk dat je andere financiële instelling je hiervoor kosten aanrekent. Hoeveel die bedragen, kan je navragen bij de desbetreffende financiële instelling. Via Bolero kan je wel een deel van die transferkosten terugverdienen in gratis makelaarsloon. Alle info om effecten over te brengen vind je hieronder.