Transfer effecten

1. Transferformulier effecten

Download

Hebt u nog een effectenportefeuille bij een andere financiële instelling? En wilt u graag een deel ervan of uw volledige portefeuille transfereren naar Bolero?

Vul dan het transferformulier in, print het af en bezorg het ons gehandtekend terug!

Opgelet! Een effectentransfer kan enige tijd in beslag nemen. 

Wilt u effecten transfereren van KBC naar Bolero? Contacteer dan uw KBC-kantoor of KBC Live, zij regelen de transfer voor u. 

Voor de meeste banken/brokers kunt u het ons terugbezorgen ingescand per e-mail naar administratie@bolero.be

Voor volgende banken/brokers (Leleux, ABN AMRO, Dierickx Leys, SNS, Van Lanschot Bankiers) hebben we een origineel transferformulier nodig.

Wilt u effecten overbrengen van BNP Paribas of Deutsche Bank? Dan moet u uw transfer ook bevestigen aan uw lokaal kantoor van BNP Paribas/Deutsche Bank.

Voor Belfius en ING hebben we van alle effectenrekeninghouders ook een recto-versie kopie van de identiteitskaart nodig.

Het originele transferformulier kunt u ons per post bezorgen op volgend adres: 

KBC Groep - Bolero - BOL

Havenlaan 2

1080 Brussel

Zodra we de documenten ontvangen hebben, regelt Bolero de volledige transfer! 

2. Transferformulier (ENG)

Download

Wilt u graag uw effectenportefeuille van een buitenlandse bank/broker overzetten naar Bolero? Vul dan het bijgevoegde Engelstalige transferformulier in, print het af en bezorg het ons gehandtekend terug per post in een portvrije envelop met vermelding van onderstaand adres. U kunt het ons ook ingescand doormailen naar administratie@bolero.be. Zodra we het formulier ontvangen hebben, neemt Bolero contact op met uw bank/broker en regelt de volledige transfer.

KBC Groep - Bolero - BOL

Havenlaan 2

1080 Brussel

3. Formulier transfer tussen Bolero-rekeningen

Download

Als u effecten wenst te transfereren van de ene Bolero-rekening naar een andere Bolero-rekening, dan kunt u bijgevoegd formulier invullen, ondertekenen en ons terugbezorgen. 

Dat mag ingescand per e-mail naar administratie@bolero.be.