Een klare kijk

Succesvol beleggen begint met betrouwbare informatie. Daarom geven onze ervaren analisten u voortdurend duiding bij de financiële markten. Zo beschikt u over de nodige achtergrondinformatie om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen. Maak kennis met onze Bolero marktenspecialist, de KBC Securities analisten en alle andere experts die we in huis hebben.

 

Alan Vandenberghe

Alan Vandenberghe

Co-head of research

Alan Vandenberghe specialiseert zich in credit research of kredietanalyses.

Guy Sips

Guy Sips

Senior Financial Analyst

Guy Sips is de KBC Securities small en mid caps-specialist in een waaier aan sectoren.

Ruben Devos

Ruben Devos

Financial Analyst

Analist Ruben Devos focust zich in de Benelux op de telecom- en mediasector. Daarnaast staan de voornaamste postbedrijven bpost en PostNL op zijn radar.

Wim Hoste

Wim Hoste

Senior Financial Analyst

Analist Wim Hoste volgt de chemie- en brouwerijsectoren op

Wouter Vanderhaeghen

Wouter Vanderhaeghen

Head of research and sales

Wouter Vanderhaeghen leidt het Debt & Equity Research Team. Als financieel analist volgt hij verschillende industriële bedrijven op.

Sandra Cauwenberghs

Sandra Cauwenberghs

Financieel analist

Sandra vervoegde het analistenteam van KBC Securities in 2017 focust zich nu samen met Lenny van Steenhuyse op de biotech- en healthcaresector.

Cédric Duinslaeger

Cédric Duinslaeger

Financieel analist

Analist Cédric Duinslaeger legt zich als KBC Securitities analist toe op holdings.

Lenny Van Steenhuyse

Lenny Van Steenhuyse

Financieel Analist

Lenny kwam in augustus 2017 bij het KBC Securities analisten team om Sandra Cauwenberghs te versterken in de opvolging van de biotech-en healthcaresector.

Alexander Makar

Alexander Makar

Financial Analyst

Alexander Makar vervoegde het Equity Research team in mei 2017. Hij focust zich op de vastgoedsector.

Jason Kalamboussis

Jason Kalamboussis

Financial Analyst

Jason kwam in september 2017 het KBC Securities-analistenteam vervoegen om de financiële bedrijven op te volgen.

Jan Opdecam

Jan Opdecam

Research director

Jan Opdecam is een vastgoed analyst van KBC Securities

Nog meer inzicht

Naast het analistenteam van KBC Securities zorgen er nog een batterij aan macro-economen, aandelen- en obligatiespecialisten, grondstoffen- en valuta-experts voor het rijke informatieaanbod dat u bij Bolero geniet.

KBC Market Research-team

Zo krijgt u toegang tot de rapporten van het KBC Market Research-team dat vanuit de marktenzaal de vinger aan de pols van de financiële markten houdt. De medewerkers van het team analyseren de belangrijkste macro-economische indicatoren, het economische nieuws en de commentaren van leidinggevende economen uit de VS en Europa. Dat wordt vertaald naar een duidelijke visie op de te verwachten kortetermijnevolutie van de wisselkoersen en rentedragende producten.

KBC Asset Management & Group Chief Economist Department-team

Verder wordt u bijgestaan door de informatie van de analisten van KBC Asset Management en vindt u de macro-economische inzichten van het Group Chief Economist Department-team terug bij Bolero. Dat team heeft onder meer Senior Economisten Dieter Guffens en Johan Van Gompel in zijn rangen.

Externe beursspecialisten

Regelmatig laten we ook externe beursspecialisten aan het woord. Verscheidene invalshoeken, visies en expertises worden voor u gebundeld en geven u een ruime blik op wat er reilt en zeilt op de financiële markten.