Belangrijke update

Om de continuïteit en de kwaliteit van de Bolero service te garanderen, vragen wij u om geen documenten meer per post te versturen, maar alleen per e-mail naar administratie@bolero.be

Optiecontract

1. Optiecontract

Download

Wilt u in opties handelen? Teken dan eerst het optiecontract voor uw rekening. Dit kan online via het Bolero-webplatform (u zoekt een effect op, u klikt op "volledige details" en in de tab "opties" kunt u het optiecontract online tekenen). U kunt ook online het optiecontract tekenen via de Bolero-app voor smartphone. Zodra het contract getekend is, krijgt u meteen toegang tot de optiemodule. 

Enkel voor rekeningen van beleggingsclubs, onverdeeldheden en rechtspersonen, moet u het bovenstaande formulier invullen en gehandtekend door alle vertegenwoordigers ingescand per mail bezorgen aan administratie@bolero.be.

Vergeet niet de Options Price Reporting Authority (OPRA) subscriber agreement die in bijlage van het optiecontract zit ondertekend mee te sturen. Daarin moet u bevestigen de koersinformatie voor niet-professionele doeleinden te gebruiken. Aangezien OPRA een Amerikaanse instelling is, moet de Engelse versie van dit document ondertekend worden. U kan een niet-officiële vertaling opvragen via administratie@bolero.be. Zodra we de documenten ontvangen hebben, activeren we onmiddellijk de optiemodule voor uw rekening.

2. Optie informatiebrochure

Download

Meer informatie over opties of de handel erin via Bolero vindt u in de informatiebrochure.