Belangrijke update

Om de continuïteit en de kwaliteit van de Bolero service te garanderen, vragen wij u om geen documenten meer per post te versturen, maar alleen per e-mail naar administratie@bolero.be

Optiecontract

1. Optiecontract

Download

Wilt u in opties handelen? Teken dan eerst het optiecontract voor uw rekening. Druk bovenstaand formulier af, vul het in en stuur het ons gehandtekend (met natte handtekening) terug via e-mail naar administratie@bolero.be. Zorg ervoor dat voor rekeningen van beleggingsclubs, onverdeeldheden en rechtspersonen, alle vertegenwoordigers gehandtekend hebben.

Vergeet niet de Options Price Reporting Authority (OPRA) subscriber agreement die in bijlage van het optiecontract zit ondertekend mee te sturen. Daarin moet u bevestigen de koersinformatie voor niet-professionele doeleinden te gebruiken. Aangezien OPRA een Amerikaanse instelling is, moet de Engelse versie van dit document ondertekend worden. U kan een niet-officiële vertaling opvragen via administratie@bolero.be. Zodra we de documenten ontvangen hebben, activeren we onmiddellijk de optiemodule voor uw rekening.

2. Optie informatiebrochure

Download

Meer informatie over opties of de handel erin via Bolero vindt u in de informatiebrochure.