Belangrijke update

Om de continuïteit en de kwaliteit van de Bolero service te garanderen, vragen wij u om geen documenten meer per post te versturen, maar alleen per e-mail naar administratie@bolero.be

Aan de opening van een Bolero-rekening voor een beleggingclub, zijn voorwaarden verbonden. Gelieve daarvoor contact op te nemen met Bolero Orderdesk via info@bolero.be. Onze collega's evalueren dan uw aanvraag.

Optiecontract

1. Optiecontract

Download

Wilt u in opties handelen? Teken dan eerst het optiecontract voor uw rekening. Druk bovenstaand formulier af, vul het in en stuur het ons gehandtekend (met natte handtekening) terug via e-mail naar clientenservice@bolero.be. Gelieve rekening te houden met volgende aandachtspunten:

  • Voeg een kopie van de voor- en achterzijde van de identiteitskaart van alle rekeninghouders toe.
  • Zorg ervoor dat voor rekeningen van beleggingsclubs, onverdeeldheden en rechtspersonen, alle vertegenwoordigers gehandtekend hebben.
  • Vergeet niet de Options Price Reporting Authority (OPRA) subscriber agreement die in bijlage van het optiecontract zit ondertekend mee te sturen. Daarin moet u bevestigen de koersinformatie voor niet-professionele doeleinden te gebruiken. Aangezien OPRA een Amerikaanse instelling is, moet de Engelse versie van dit document ondertekend worden. U kan een niet-officiële vertaling opvragen via clientenservice@bolero.be

Zodra we de documenten ontvangen hebben, bekijken we het nodige om de optiemodule voor uw rekening te activeren.

2. Optie informatiebrochure

Download

Meer informatie over opties of de handel erin via Bolero vindt u in de informatiebrochure.