Belangrijke update

Om de continuïteit en de kwaliteit van de Bolero service te garanderen, vragen wij u om geen documenten meer per post te versturen, maar alleen per e-mail naar administratie@bolero.be

Aan de opening van een Bolero-rekening voor een beleggingclub, zijn voorwaarden verbonden. Gelieve daarvoor contact op te nemen met Bolero Orderdesk via info@bolero.be. Onze collega's evalueren dan uw aanvraag.

Wijziging gegevens

1. Wijziging tegenrekening of persoonlijke gegevens

Download

1) Wijziging tegenrekening:

  • Voor individuele rekeningen kunt u perfect uw tegenrekening aanpassen op het Bolero-webplatform of in de Bolero-app onder ‘Instellingen’.
  • Uitzondering: voor rekeningen met meerdere rekeninghouders kunt u het formulier gebruiken op deze pagina onder 'Download'.

2) Wijziging persoonlijke gegevens:

  • Voor individuele en gemeenschappelijke rekeningen kunt u uw persoonlijke gegevens (telefoonnummer, e-mailadres of adres) aanpassen op het Bolero-webplatform of in de Bolero-app onder ‘Instellingen’.
  • Uitzonderingen: voor rechtspersonen, onverdeeldheden, beleggingsclubs en maatschappen kunt u contact opnemen met Bolero Orderdesk (02 303 33 00 of info@bolero.be).

Als u verhuist naar een ander land dan gekend in onze bestanden, moet u ons ook het self certification formulier bezorgen. In het kader van de Common Reporting Standard (automatische uitwisseling bancaire gegevens tussen verschillende landen) moet Bolero uw fiscale residentie alsook uw Taks Identificatienummer (TIN) kennen. De TIN voor Belgische residenten is uw rijksregisternummer.

Met dit self certification-formulier kunt u Bolero doorgeven in welk(e) land(en) u fiscaal resident bent en wat uw Taks Identificatienummer(s) is/zijn.