Belangrijke update

Om de continuïteit en de kwaliteit van de Bolero service te garanderen, vragen wij u om geen documenten meer per post te versturen, maar alleen per e-mail naar administratie@bolero.be

Door grote drukte bij onze diensten is het niet mogelijk om een Bolero-rekening aan te vragen voor vennootschappen, beleggingsclubs, onverdeeldheden of maatschappen. Bedankt voor uw begrip.

Handleiding

1. Handleiding Bolero-platform & digipass

Download

In deze handleiding krijgt u een uitgebreid overzicht van de belangrijkste functionaliteiten in het Bolero-platform. Ook de FAQ voor de digipass vindt u erin terug.

2. Walk through Bolero iPhone-app

Download

Ontdek de verschillende mogelijkheden van de Bolero iPhone-app. Een handige app om de beurs en uw portefeuille overal & altijd op te volgen.